Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Sahrana Roberta Bodoa biće 1. oktobra

2019.09.27
18:29
Forrás
Pannon RTV
Narednog utorka, 1. oktobra, u 11 časova na Velikom groblju u Kanjiži biće sahranjen Robert Bodo.

Robert Bodo, voditelj programa na Panon radiju preminuo je iznenada juče u 39-toj godini. U današnjem radio programu prisećali su ga se njegovi drugovi i  muzički prijatelji. Uveče od 22 časa na frekvenciji od 91,5 mHz emitovaćemo njegove remikse.

Robert Bodo bio je član kolektiva Panon RTV-a.

Robert Bodo
sahrana
voditelj
Radio Pannon

Najnovije

18:09, Frissítve: 19:56

TSC brusi formu pred početak sezone

Fudbaleri iz Bačke Topole su do sada bili na pripremama u Sloveniji, gde su odigrali nekoliko utakmica. U ekipi su i dalje velika očekivanja, njihov cilj je da sledeće sezone prvenstvo završe na trećem mestu.
17:35, Frissítve: 17:48

Dani lavande u Subotici

Održavaju se Dani lavande u poslovnom centru Železničkog naselja u Subotici koji imaju humanitarni karakter. Posetioci mogu da kupe i sadnice lavande, sečeno cveće, vodu i ulje lavande, kao i druge rukotvorine.

Najčitanije

Pomozimo ocu sa četvoro dece

U subotičkoj porodici Vranka otac sam othranjuje četvoro dece i potrebna mu je naša pomoć. Petočlanoj porodici najpotrebnije su životne namirnice, sredstva za higijenu, kao i građevinski materijal.

Svetski poznati lanac robnih kuća u Senti

Građevinski radovi su u punom jeku u Senti, na mestu nekadašnje autobuske stanice, gde jedan od najpoznatijih svetskih lanaca robnih kuća otvara svoj novi tržni centar.

Automobilom uleteo u jezero

Nezgoda se verovatno dogodila tokom noći kada je krećući se obilaznicom, vozač promašio krivinu i automobilom završio ravno u Krvavom jezeru.

Jutros pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Jake policijske snage i hitna pomoć su izašle na lice mesta. Kako Panon RTV nezvanično saznaje, došlo je do međusobnog obračuna migranata, više osoba je povređeno. Naš članak se stalno ažurira!