Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

Sahranjen Artur Hofman

2021.02.27
16:25
Forrás
Pannon RTV
Saradnik naše medijske kuće preminuo je 23. februara u Novom Sadu gde je lečen u bolnici zbog virusa korona.
Pannon RTV/Juhász Géza

Naš kolega rođen je 1954. godine u Somboru. Tamo je počeo da širi krila kao fotograf, snimatelj, reditelj i montažer. Sarađivao je na snimanjima brojnih filmova i dokumentarnih ostvarenja. Decenijama je radio u Televiziji Novi Sad, potom u Mozaik televiziji, a poslednjih deset godina bio je deo novosadskog tima Panon RTV-a 

Pannon RTV/Juhász Géza

Ištvan Bodžoni, direktor naše medijske kuće je u oproštajnom govoru odao je počast ličnosti i radu Artura Hofmana. Kako je rekao, u poslednjih 40 godina Artur Hofman izrastao je u jednu od najistaknutijih ličnosti institucije kao što je vojvođanski film. 

Pannon RTV/Juhász Géza

Artur Hofman na večni počinak ispraćen je u Istočnom groblju u Temerinu.  Od njega su se, između ostalih oprostili članovi porodice, prijatelji i kolege. 

Artur Hofman
sahrana
Temerin

Najnovije

12:51

Omladinski kamp u Senti

U Senti je u izvanrednoj atmosferi realizovan od strane senćanskog Istorijskog arhiva i Nacionalnog istorijskog spomen-parka u Opustaseru zajednički priređeni kamp namenjen mađarskim i vojvođanskim srednjoškolcima.
18:09, Frissítve: 19:56

TSC brusi formu pred početak sezone

Fudbaleri iz Bačke Topole su do sada bili na pripremama u Sloveniji, gde su odigrali nekoliko utakmica. U ekipi su i dalje velika očekivanja, njihov cilj je da sledeće sezone prvenstvo završe na trećem mestu.

Najčitanije

Svetski poznati lanac robnih kuća u Senti

Građevinski radovi su u punom jeku u Senti, na mestu nekadašnje autobuske stanice, gde jedan od najpoznatijih svetskih lanaca robnih kuća otvara svoj novi tržni centar.

Jutros pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Jake policijske snage i hitna pomoć su izašle na lice mesta. Kako Panon RTV nezvanično saznaje, došlo je do međusobnog obračuna migranata, više osoba je povređeno. Naš članak se stalno ažurira!