Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

Sajam preduzetništva i starih zanata

2022.03.21
15:09
2022.03.21
17:05
Forrás
Pannon RTV
Na prostoru Novosadskog sajma otvorena je Sajam preduzetništva i starih zanata.
Pannon RTV/Juhász Géza

Predstavlja se više od 20 izlagača, dok će blizu 30 učesnika biti prisutno na panel diskusijama i radionicama koje će trajati dva dana.

Nenad Ivanišević, pokrajinski sekretar za privredu: „Naša ideja jeste da osvetlimo i zanatstvo i preduzetništvo i da im pomognemo na razne načine. 400 miliona dinara je opredeljeno kao direktna pomoć privredi, što turizmu, što samoj privredi, za kupovinu materijala i subvencionisanje repromaterijala u ovoj godini i to jeste direktna pomoć. Ako dozvolite i da ekskluzivno najavim da ćemo u sredu raspisati nove konkurse u oblasti zapošljavanja, ukupne vrednosti preko 40 miliona dinara."

sajam
stari zanati
Novi Sad

Najnovije

13:02, Frissítve: 16:04

„S nama je okrugao svet”

U nedelju uveče u Kanjiži je održan svečani program povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom. U okviru manifestacije pod nazivom „„S nama je okrugao svet”, nastupilo je više od 120 mladih iz opštine.

Najčitanije

Nova akcija policije u Horgošu

U okviru policijske akcije u potpunosti su ispražnjena dva najveća migrantska kampa koja su se nalazila na obodu naselja. Šatori su srušeni, a nagomilano smeće uklonjeno.

Sa nekoliko „klikova“ do pomoći od 5.000 dinara

Mladi Srbije od danas mogu da se prijave za pomoć od pet hiljada dinara. Kao i u prethodnim slučajevima, prijavu mladi između 16 i 29 godina mogu da potraže na stranici Uprave za trezor i sa nekoliko „klikova“ da budu među podnosiocima zahteva.

Jaka konkurencija na 31. Tini muzičkom festivalu u Temerinu

Glavne nagrade 31. Tini muzičkog festivala u Temerinu otišle su u Bačku Topolu i Banatski Dvor. Na muzičkom takmičenju svojim pevačkim umećem nadmetalo se ukupno 22 mladih Vojvođana. Manifestacija je održana u lokalnoj hali sportova.