Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Gál Hermina

Samo dva pacijenta se leče u kovid delu Opšte bolnice Subotica

2020.09.11
21:54
2020.09.11
22:13
Forrás
Pannon RTV
Trenutno su samo dva pacijenta na lečenju u kovid delu Opšte bolnice Subotica, izveštavaju iz zdravstvene ustanove.

Iz dnevnog izveštaja vidi se da je u protekla 24 sata pregledano sedam pacijenata sa simptomima, od kojih su tri bila kontrolni pregledi, te da niko nije morao biti zadržan na bolničkom lečenju. Ni jedan pacijent koji se leči u bolnici nije u kritičnom stanju, tj. nije na respiratoru. Više nije bilo smrtnih slučajeva, baš kao što nije zabeležen ni jedan novi slučaj zaražavanja zdravstvenih radnika.

Subotica
bolnica
kovid
korona
virus
pacijent

Najnovije

14:02, Frissítve: 16:33

U Kanjiži otvoren Turistički informacioni centar

U kancelariji turisti mogu pronaći različite suvenire, odnosno lokalne proizvode, ali takođe mogu saznati i nešto više o turističkim potencijalima opštine. Centar je nastao kao rezultat saradnje lokalne samouprave, nevladinih organizacija i preduzetn
13:09, Frissítve: 16:24

Smotra narodne muzike i folklora u Pančevu

U Pančevu je održana Gradska smotra muzičkih i folklornih udruženja. U velikoj sali Kulturnog centra je svoj program brojnoj publici, koja se okupila u lepom broju, prikazalo deset udruženja, domova kulture i školskih amaterskih grupa.
12:31

Važna poruka za Srbiju

Važno je da građani ovog regiona i Srbije, uključujući i vojvođanske Mađare, osećaju da Evropska unija računa na njih – naveo je u svom saopštenju Andor Deli.

Najčitanije

Viktor Orban u Subotici jeo burek iz „Lipe"

Mađarski premijer, nakon što je učestvovao na polaganju kamena temeljca železničke pruge između Segedina i Subotice, i prijemu koji je organizovan nakon toga, sam je zatražio da odu na burek.

Da li može jedna fotografija?

Da li može jedna fotografija? – pod ovim naslovom Viktor Orban podelio je na društvenim mrežama video o poseti Subotici.

Aleksandar Vučić: „Ko sme, taj pobeđuje!"

„Ko sme, taj pobeđuje!" - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na mađarskom jeziku u Horgošu. Ovom rečenicom opisao je politiku mađarskog premijera Viktora Orbana prema Srbiji.

Vučić: Subotica se dinamično razvija

Predsednik Srbije je poručio: Građani Subotice mogu da se osećaju u privilegovanom položaju, jer je grad jedno od onih mesta gde se ulaže najviše novca.