Ugrás a tartalomra
Szerb Belügyminisztérium

Saradnja sa EU u suzbijanju ilegalnih migracija

2022.12.02
14:48
Forrás
Vlada Srbije
Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Bratislav Gašić razgovarao je danas sa komesarom Eu za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejiom o daljoj saradnji u oblasti pregovaračkog poglavlja 24 – Pravda, sloboda, bezbednost.

Gašić je upoznao komesara sa planom rada MUP-a u narednom periodu, pri čemu je Varheji pohvalio saradnju sa našom zemljom i izrazio nadu u njeno jačanje u oblasti suzbijanja ilegalnih migracija.

On je istakao da je Evropska unija zainteresovana da pruži pomoć našoj zemlji u ovoj oblasti kroz projektnu saradnju, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

Evropska Unija
Oliver Varhelji
Bratislav Gašić

Najnovije

11:47, Frissítve: 12:14

Predstavljanje maski mohačkih bušara u VM4K

Svi oni koji su u četvrtak uveče posetili klupske prostorije Vojvođanskog mađarskog obrazovnog, kulturnog i istraživačkog centra (VM4K) u Subotici su mogli da saznaju više o trikovima rezbarenja maski bušara i njihovoj istorijskoj povorci.
16:01, Frissítve: 17:03

Uspešnih preduzetnika ima i u malim naseljima

Investicija u firmi „MetalCorp“ u Staroj Moravici, realizovana u okviru podrške Fondacije Prosperitati za srednja i velika preduzeća od izuzetnog značaja, predata je na upotrebu. Preduzeće je 2017. i 2019. godine uspešno konkurisalo kod Fondacije.

Najčitanije