Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Saradnja Univerziteta u Novom Sadu i Novosadskog sajma

2022.04.01
20:05
Forrás
Pannon RTV
Ugovor o saradnji potpisali su Milica Pavkov Hrvojević, dekan Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu i generalni direktor Novosadskog sajma.
Pannon RTV

Univerzitet će, između ostalog, biti uključen u organizaciju Sajma turizma, koji će se održati od 17. do 19. novembra.

Slobodan Cvetković, generalni direktor Novosadskog sajma: „U okviru ta tri dana, koliko će trajati biće organizovani B2B poslovni događaji, „hosted-buyer" susreti, to je nešto što smo mali i ranijih godina, nadam se da će to samo sada biti na jednom višem nivou. Takođe imamo i gastro takmičenja, imamo i prodajnu izložbu hrane i pića, sa promocijom gastro regiona, dani karijere u turizma, edukacija i prezentacije i promocija na štandovima, i u kongresnom centru."

Univerzitet u Novom Sadu
sajam
Novi Sad

Najnovije

13:02, Frissítve: 16:04

„S nama je okrugao svet”

U nedelju uveče u Kanjiži je održan svečani program povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom. U okviru manifestacije pod nazivom „„S nama je okrugao svet”, nastupilo je više od 120 mladih iz opštine.

Najčitanije

Nova akcija policije u Horgošu

U okviru policijske akcije u potpunosti su ispražnjena dva najveća migrantska kampa koja su se nalazila na obodu naselja. Šatori su srušeni, a nagomilano smeće uklonjeno.

Sa nekoliko „klikova“ do pomoći od 5.000 dinara

Mladi Srbije od danas mogu da se prijave za pomoć od pet hiljada dinara. Kao i u prethodnim slučajevima, prijavu mladi između 16 i 29 godina mogu da potraže na stranici Uprave za trezor i sa nekoliko „klikova“ da budu među podnosiocima zahteva.

Jaka konkurencija na 31. Tini muzičkom festivalu u Temerinu

Glavne nagrade 31. Tini muzičkog festivala u Temerinu otišle su u Bačku Topolu i Banatski Dvor. Na muzičkom takmičenju svojim pevačkim umećem nadmetalo se ukupno 22 mladih Vojvođana. Manifestacija je održana u lokalnoj hali sportova.