Ugrás a tartalomra

Saradnja Univerziteta u Novom Sadu i Novosadskog sajma

2022.04.01
20:05
Forrás
Pannon RTV
Ugovor o saradnji potpisali su Milica Pavkov Hrvojević, dekan Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu i generalni direktor Novosadskog sajma.

Univerzitet će, između ostalog, biti uključen u organizaciju Sajma turizma, koji će se održati od 17. do 19. novembra.

Slobodan Cvetković, generalni direktor Novosadskog sajma: „U okviru ta tri dana, koliko će trajati biće organizovani B2B poslovni događaji, „hosted-buyer" susreti, to je nešto što smo mali i ranijih godina, nadam se da će to samo sada biti na jednom višem nivou. Takođe imamo i gastro takmičenja, imamo i prodajnu izložbu hrane i pića, sa promocijom gastro regiona, dani karijere u turizma, edukacija i prezentacije i promocija na štandovima, i u kongresnom centru."

Univerzitet u Novom Sadu
sajam
Novi Sad

Slične vesti

Najnovije

09:31, Frissítve: 13:47

Novi trendovi u uzgoju ribe

Nedostatak vode izazvan klimatskim promenama, razne bolesti riba, kao štete nastale od ptica svakodnevno zagorčavaju život uzgajivača ribe – istaknuto je na međunarodnoj konferenciji zaposlenih u tom sektoru koja je održana u Zrenjaninu.
16:35, Frissítve: 16:45

U svetu narodnih bajki

Za učenike nižih razreda osnovnih škola u Novom Sadu organizovano je takmičenje pod nazivom „Sedamdeset i sedam mađarskih bajki“. Takmičenje je održano u Mađarskom kulturnom centru „Petefi Šandor“.
16:01, Frissítve: 16:50

Dan ružičastih majica

U osnovnoj školi „Jovan Mikić“ u Subotici obeležen je međunarodni dan borbe protiv vršnjačkog nasilja. Dan ružičastih majica održava se svake godine poslednje srede u februaru.

Najčitanije