Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Senta: Javna rasprava o daljinskom grejanju

2019-08-13
17:51
2019-08-13
19:12
Forrás
Pannon RTV
Građani učesnici u javnoj raspravi dali su brojne ideje u vezi daljinskog grejanja u Senti.

Sinoć je održana javna rasprava o daljinskom grejanju u Senti. Javna rasprava organizovana je sa ciljem da se izgradi sistem koji je primeren svima, uzimajući u obzir savete i komentare zainteresovanih, naglasio je Igor Stojkov, sekretar Opštinskog Veća Senta.

Građani koji su učestvovali na javnoj raspravi, predložili su brojne ideje u vezi daljinskog grejanja u Senti. Između ostalog, izmenili bi način plaćanja a skrenuli su pažnju i na dosadašnje nedostatke.

“Odluka o naplati grejanja već dugi niz godina predstavlja veliku brigu kako za građane tako i za javno preduzeće. Težili smo da napravimo odluku, nacrt odluke u kojem će i građani imati reč” rekao je Igor Stojkov.

Senta
javna rasprava
grejanje
daljinsko grejanje

Slične vesti

Najnovije

13:12, Frissítve: 18:08

Jezik, društvo i um

Niz konferencija o jeziku koju je 1992. godine pokrenuo odsek za hungarologiju Filozofskog fakulteta u Novom Sadu proširio se na čitav region Karpatskog basena.
21:14

Kako hraniti ptice u prirodi

Približavaju se zimski dani, i to je vreme kada je potrebno hraniti ptice. Nije svejedno šta se stavlja u hranilice, jer od neodgovarajuće dohrane možemo i da naštetimo pticama.

Najčitanije

Teška nesreća u Senti

Muškarac od 70 godina, poginuo je danas pre podne u Senti nakon što je pao sa električnog bicikla, piše list „Mađar so".

Frižider za 4 miliona?

Međunarodni sajam nameštaja u Beogradu, uz značajne popuste očekuje posetioce sve do nedelje. Pored robe iz serijske proizvodnje zainteresovani mogu da kupe i neke jedinstvene delove nameštaja.

Gužve na granicama

Oni koji u Mađarsku žele da uđu na graničnom prelazu Horgoš-Reske na autoputu treba da računaju na višesatno čekanje.

Heni Der uskoro u Temerinu

Od Čantavira do užurbanosti Budimpešte. Razgovor sa Heni Der, o njenim profesionalnim i privatnim životnim planovima, vodila je Gabriela Vadleve u Budimpešti.