Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Sertifikat o akreditaciji za Banju Kanjiža

2020-02-27
16:41
Forrás
Pannon RTV
Uručen je sertifikat o akreditaciji rehabilitacionog centra koji se nalazi u Banji Kanjiža.

Sertifikat je centar dobio na moguće najduži period, odnosno na 7 godina. Sertifikat je uručio predstavnik Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije.

Centar je inače jedna od osnova turizma u opštini. U narednom periodu se planira povećanje smeštajnih kapaciteta, odnosno izgradnja jednog otvorenog bazena, istaknuto je na događaju.

Snežana Adžić, direktorica Banje Kanjiža: „Sama akreditacija, kao što ste i ranije čuli, zapravo je jedan od procesa spoljne kontrole zdravstvenog kvaliteta i uticaja koji se sprovodi u svim zdravstvenim ustanovama. Akreditacija naše ustanove je važna iz više razloga. Pre svega, za sagledavanje naših mogućnost, za postavljanje ciljeva tako da se naše osoblje razvija u svojoj struci, odnosno za poboljšanje kvaliteta naših zdravstvenih usluga i zadovoljstva korisnika."

Banja Kanjiža
sertifikat
Kanjiža

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Otvorena je granica prema Srbiji

Srbija je od danas otvorila svoje granice za putnički saobraćaj koji ulazi u našu zemlju. To znači da više nije potreban negativni test na koronavirus i ne postoji nikakva obaveza za izolaciju.