Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Sigurno radno mesto, dobra radna etika i konkurentne zarade

2020-11-24
21:10
2020-11-24
21:19
Forrás
Pannon RTV
U pogonima „Tisa automotiv" u Senti, Bečeju i Kikindi proizvodnja teče u punom kapacitetu, uz pridržavanje propisanih mera. Zarade su povećane, poboljšani su uslovi rada i zapošljavaju nove radnike.
Pannon RTV/Csipak Edvin

Preduzeće „Tisa automotiv"  počelo je sa radom 2014. godine angažovanjem prvih 300 radnika u Senti. Od tada je značajno porastao broj zaposlenih. Istovremeno, porasle su i zarade, kao što su i poboljšani uslovi rada. 

Pannon RTV/Csipak Edvin

Nakon temeljne dezinfekciju ruku, sa zaštitnom maskom i vizirom Monika Nađ Meljkuti ulazi u radnu halu „Tisa autmotiva". Mlada Senćanka od početka radi u ovom pogonu, na odeljenju reparacije. 

Pannon RTV/Csipak Edvin

Evelin Piontek ovde je zaposlena više od četiri godine. Kaže da rade u dobroj atmosferi, a zadatke efikasno izvršavaju. 

Pannon RTV/Csipak Edvin

Proizvodni pogon „Tisa automotiva" nalikuje na jednu živahnu košnicu. Na tri lokacije spremaju se snopovi kablova koji se ugrađuju u automobile svetskih brendova. Endre Biači, direktor proizvodnje kaže da preduzeće može da ispuni sve više zahteve naručilaca. 

Pannon RTV/Csipak Edvin

Proizvodnja u autoindustriji ni u vreme epidemije nije opala. Zaposleni u „Tisa automotivu" i dalje mogu da računaju na sigurnu egzistenciju. U proteklom periodu povećane su zarade a zaposleni imaju mogućnosti i za napredovanje – izjavio je Ervin Ištvan, biznis partner za ljudske resurse „Tisa automotiva" .

Pannon RTV/Csipak Edvin

Zaposlenima  „Tisa automotiv" pruža dinamičan timski rad u bezbednom okruženju. Osim toga, one koje odluče da rade u nekom od pogona u Senti, Bečeju ili Kikindi očekuje sigurna i sve veća zarada sa mogućnošću napredovanja . 

Tisa Automotive
privreda
posao

Najnovije

18:24

U Beogradu redovi za vakcinaciju

Danas je na punktu za vakcinaciju kod Beogradskog sajma bila veća gužva nego ikad pre za primanje vakcine. Zbog velikog interesovanja, u glavnom gradu Srbije, ovih dana će se otvoriti još dva punkta za vakcinaciju, na kojima će moći da se vrši masovn
17:51

„Pupljenje" u Bečeju

Sinoć je u Mađarskom kulturnom društvu „Petefi Šandor" u Bečeju održan svečani program pod nazivom „Pupljenje", povodom Dana mađarske kulture. U okviru predstave publika je mogla da dobije uvid u poeziju i ljubavni život Lerinca Saboa.
16:54, Frissítve: 17:05

Pešačenje u prirodi, razgledanje okoline Horgoša

Pešačka tura, u okviru koje su zainteresovani mogli pogledaju znamenitosti u okolini Horgoša, počela je sa oko 70 učesnika. Zainteresovani su stigli iz nekoliko vojvođanskih mesta. Obilazak je organizovalo Društvo ljubitelja prirode iz Kanjiže.
16:06, Frissítve: 17:26

Vakcinacija na Novosadskom sajmu

Masovna imunizacija sprovodi se u Hali 1 Novosadskog sajma od srede. Prvog dana je vakcinisano 1300 osoba, a u petak već 2200 građana. U grad je u utorak stiglo 5500 doza kineske vakcine Sinofarm, a narednih dana isto toliko.

Najčitanije

U Sentešu predstavljen prvi tramvaj-voz

Očekuje se da od jeseni prevozi putnike između Segedina i Hodmezovašarhelja. Na ovoj relaciji dnevno putuje gotovo 10 hiljada zaposlenih. Ukoliko se ostvare planovi, tram-train stići će i do Subotice.

Pala otkupna cena svinja

U decembru su u Srbiju uvoženi tovljenici i prasići iz nekoliko zemalja, prisiljavajući tako lokalne proizvođače da prodaju svoju stoku ispod cene. Očekuje i rast cene hrane za životinje. Uz to, kasne i državne subvencije.