Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Skupština opština Kanjiže raspravljala o 54 tačke dnevnog reda

2020.09.18
20:39
Forrás
Pannon RTV
Nastavljena sednica Skupštine opštine koja je započeta prethodnog dana.

Drugo redovno zasedanje Skupštine opštine Kanjiža nastavljeno je danas. Tokom jučerašnjeg dana odbornici su raspravljali o 19, a danas u nastavku o još 54 tačke dnevnog reda. U prvom delu sednice, predstavnici opštinskih organizacija podneli su izveštaj o svom radu tokom 2019. godine, a govorili su i o planovima za narednu godinu. Odbornici su odlučivali i o izboru u sastav radnih tela opštine, kao i o prestanku prethodnih mandata.

„Čuli smo poduži izveštaj direktora „Potiskih vodovoda" kao i Javnog preduzeća za komunalne usluge „Komunalac". Ovde treba istaći da je komunalno preduzeće ostvarilo dobit od 828 hiljada dinara, i njegove aktivnosti su, osim toga, vidljive u opštini Kanjiža, u svakodnevnom životu, svi se susrećemo sa tim, sa pozitivnim doprinosom preduzeća" rekao je Tibor Pletikosić, predsednik odborničke grupe SVM-a u Skupštini opštine Kanjiža.

Pannon RTV
Kanjiža
skupština opštine

Najnovije

11:07, Frissítve: 11:15

Borba Anite Pager da ponovo prohoda

Anita Pager, 26-godišnja devojka iz Mužlje, usled nesreće je pre pet godina ostala nepokretna. U pomoć joj je pritekla Fondacija “Budi Human” kampanjom prikupljanja sredstava za njenu operaciju na Tajlandu. Do maja treba prikupiti 16 miliona dinara.
11:46

Poskupeli dizel i benzin

Litar evrodizela će od 15 časova do sledećeg petka u isto vreme na pumpama koštati maksimalno 200, a benzina evropremijum BMB 95 najviše 170 dinara, saznaje RTS.

Najčitanije

Izvlačenje dobitnika za vikend!

Za vikend će izvući prva dva dobitnika u državnoj nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi!“. Na snagu su stupila nova pravila, igra se odvija potpuno u digitalnoj sferi, a dovoljno je poslati svega jedan račun.

Strože kazne i oduzimanje vozila

Nacrt novog zakona o bezbednosti saobraćaja donosi nekoliko noviteta, a predviđa strože kazne, privremeno oduzimanje vozila, a najavljena je i promena u obeležavanju pružnih prelaza.

Penzioneri, pažnja!

PIO fond: Najniža penzija u Srbiji 20.631 dinara, a najviša više od 190.000