Ugrás a tartalomra

SNS i u Subotici slavio do zore

2017.04.03
09:16
Gradska organizacija Srpske napredne stranke u Subotici je sinoć održala konferenciju za štampu na kojoj je objavila pobedu na izborima za predsednika države
Gradska organizacija Srpske napredne stranke u Subotici je sinoć održala konferenciju za štampu na kojoj je objavila pobedu na izborima za predsednika države. Gradonačelnik Bogdan Laban, predsednik OO SNS je zahvalio poverenje birača, obećavši Subotičanima razvoj i bolju budućnost u ime predstojećeg predsednika Srbije. Članstvo i simpatizeri ove stranke su u jednom lokalu u centru grada do zore slavili pobedu Aleksandra Vučića. U nedelju uveče oko 11 časova je u partijskoj centrali SNS vladala velika gužva. Došli su novinari, članstvo, koalicioni partneri, simpatizeri. Gradonačelnik Laban je objavio pobedu Vučića naglasivši ponos zbog toga što je predsednik SNS pobedio i u Subotici. On je dodao da znamo koliko je Vučić učinio ne samo za Srbiju već i za Suboticu dok je bio premijer i da mu je zbog toga stanovništvo Subotice i celog Severnobačkog okruga izglasalo poverenje. Laban se zahvalio koalicionim partnerima na podršci, članstvu na radu tokom kampanje, a biračima na poverenju. Nakon obraćanja novinarima su okupljeni počeli da skandiraju “pobeda, pobeda!” Nakon toga su poznati subotički političari, preduzetnici i javne ličnosti do zore nastavile slavlje u jednom lokalu u centru grada.
Subotica
SNS
izbori za predsednika
pobeda

Slične vesti

Najnovije

19:21, Frissítve: 19:27

Pokrajina pomaže obnovu škola u Vojvodini

Pokrajinska vlada sa 76 miliona dinara podržava obnovu i održavanje škola u Vojvodini. Sredstva su obezbeđena za 21 obrazovnu ustanovu, za 14 osnovnih škola i 7 srednjih škola. Ugovori o podršci potpisani su danas u Novom Sadu.
15:10, Frissítve: 15:20

Centar znanja holističke medicine

U okviru projekta NATURAL HEALTH - Za zdravlje kroz zaštitu prirodnog nasleđa
formiran je Centar znanja. Centar znanja je dvojezična studija koja karakteriše trenutno stanje pogođenih područja u oblasti holističke medicine.

Najčitanije

Ribokradice, čuvajte se!

Šest brodova i šest terenskih vozila stiglo je u novosadsku ribočuvarsku služba pri JP „Vode Vojvodine" . Danas u podne porinuti su brodovi.