Ugrás a tartalomra

SNS i u Subotici slavio do zore

2017.04.03
09:16
Gradska organizacija Srpske napredne stranke u Subotici je sinoć održala konferenciju za štampu na kojoj je objavila pobedu na izborima za predsednika države
Gradska organizacija Srpske napredne stranke u Subotici je sinoć održala konferenciju za štampu na kojoj je objavila pobedu na izborima za predsednika države. Gradonačelnik Bogdan Laban, predsednik OO SNS je zahvalio poverenje birača, obećavši Subotičanima razvoj i bolju budućnost u ime predstojećeg predsednika Srbije. Članstvo i simpatizeri ove stranke su u jednom lokalu u centru grada do zore slavili pobedu Aleksandra Vučića. U nedelju uveče oko 11 časova je u partijskoj centrali SNS vladala velika gužva. Došli su novinari, članstvo, koalicioni partneri, simpatizeri. Gradonačelnik Laban je objavio pobedu Vučića naglasivši ponos zbog toga što je predsednik SNS pobedio i u Subotici. On je dodao da znamo koliko je Vučić učinio ne samo za Srbiju već i za Suboticu dok je bio premijer i da mu je zbog toga stanovništvo Subotice i celog Severnobačkog okruga izglasalo poverenje. Laban se zahvalio koalicionim partnerima na podršci, članstvu na radu tokom kampanje, a biračima na poverenju. Nakon obraćanja novinarima su okupljeni počeli da skandiraju “pobeda, pobeda!” Nakon toga su poznati subotički političari, preduzetnici i javne ličnosti do zore nastavile slavlje u jednom lokalu u centru grada.
Subotica
SNS
izbori za predsednika
pobeda

Najnovije

10:43, Frissítve: 17:41

Škole budućnosti u Bečeju

Predstavnici Saveza vojvođanskih Mađara posetili su u sredu osnovne škole u Bečeju. Osnovne škole „Petefi Šandor” i „Šamu Mihalj” pohađaju pre svih mađarska deca.
16:18, Frissítve: 16:33

Cena prasetine skočila u nebo

U mesarama se cena za kilogram očišćene prasetine kreće od 900 do 1.000 dinara koliko traže na pojedinim mestima, dok se cena žive vage za prasetinu kreće od pet do šest stotina dinara.

Najčitanije

Preminula je Eva Guba, novinarka Panon RTV-a

Naša koleginica je preminula danas, posle duže bolesti - obavestila je našu redakciju njena porodica. Eva Guba je za RTV Panon radila od 2020. godine, kao dopisnik iz Potiskog regiona.

Cena prasetine skočila u nebo

U mesarama se cena za kilogram očišćene prasetine kreće od 900 do 1.000 dinara koliko traže na pojedinim mestima, dok se cena žive vage za prasetinu kreće od pet do šest stotina dinara.

Ema Sanka i Henrieta Ereš pobednice „TINI Festivala”

Ema Sanka je najbolja pevačica u kategoriji tinejdžera, dok je Henrieta Ereš proglašena za najbolju mladu pevačicu na „TINI Festivalu”, koji je održan u Temerinu. Ove godine je na takmičenju učestvovalo 17 takmičara u dve kategorije.