Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Sporazum o saradnji novosadskog i segedinskog univerziteta

2020.02.13
19:49
Forrás
Pannon RTV
Novosadski Univerzitet Privredna akademija i segedinski Univerzitet u četvrtak su, u prostorijama Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Subotici, potpisali ugovor u saradnji.
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Potpisani sporazum otvara mogućnost za saradnju u praktičnim obrazovnim i istraživačkim oblastima. Po sporazumu obe strane mogu da načine nastavne planove koji će biti korisni za nastavnike i studente oba fakulteta i osnažiti međunrodni prestiž ovih fakultetskih diploma.

Univerzitet
novosadski
segedinski

Slične vesti

Najnovije

12:18

Adventski vašar u Kanjiži

U Kanjiži, na gradskom trgu, je počeo u petak poslepodne dvodnevni adventski vašar obogaćen božićnom muzikom, ukrasima i mirisima. Organizatori su pripremili bogati i šaroliki program za sve uzraste.
10:49

Predstavljen najnoviji roman Ildike Lovaš

U pozorištu “Kostolanji Deže” u Subotici u okviru programskog serijala “Dezireov tramvaj” je predstavljen najnoviji roman Ildike Lovaš pod naslovom “Lepe Amalije”. Roman je objavljen od strane Izdavačkog zavoda “Forum”.
17:33, Frissítve: 17:44

Testiranje na HIV je anonimno i besplatno

U Srbiji živi 3.200 osoba zaraženih HIV-om, a pretpostavlja se da nezvanično ima još oko 600 zaraženih - rečeno je na konferenciji za novinare održanoj povodom Svetskog dana borbe protiv HIV-a i AIDS-a u Subotici.

Najčitanije

Nova akcija policije u Horgošu

U okviru policijske akcije u potpunosti su ispražnjena dva najveća migrantska kampa koja su se nalazila na obodu naselja. Šatori su srušeni, a nagomilano smeće uklonjeno.

Sa nekoliko „klikova“ do pomoći od 5.000 dinara

Mladi Srbije od danas mogu da se prijave za pomoć od pet hiljada dinara. Kao i u prethodnim slučajevima, prijavu mladi između 16 i 29 godina mogu da potraže na stranici Uprave za trezor i sa nekoliko „klikova“ da budu među podnosiocima zahteva.