Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Šta su brige, a šta predlozi Horgošana?

2021.03.02
21:59
Članovi Saveta mesne zajednice Horgoš organizovali su sat za prijem meštana kako bi bili što bliže stanovnicima i što brže rešavali probleme na koje oni ukazuju.

Najviše primedaba bilo je na loše stanje ulica koje nisu asflatirane i na javnu bezbednost. Više godine nije popravljena Zadružna ulica. Prema rečima stanovnika ulice jedva može njome da se saobraća, posebno u vreme kiša. Stanje ulice iz godine u godinu se pogoršava. Ovaj problem iznet je i tokom sata za prijem koji su organizovali članovi Saveta mesne zajednice. Narednih meseci ova ulica biće popunjena ostacima asfalta – rekao je Zoltan Tot, predsednik Saveta mesne zajednice. Dodaje, da nažalost ovo nije jedina ulica u naselju koja je neprohodna. Tokom sata rezervisanog za prijem meštana bilo je reči o javnoj bezbednosti.

U emisiji „Javni poslovi" Zoltan Vaš, član Opštinskog veća Kanjiže rekao je da su u stalnom kontaktu sa nadležnim službama, koje reaguju na slučajeve. Prema njegovim rečima migranti su stalno prisutni u selu, što uznemirava meštane. Ipak, meštani sa migrantima nemaju ozbiljnih konflikata jer u selu postoje i dvojica poverenika za izbeglice.

prijem meštana
Horgoš
Javni poslovi

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije