Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Šta su brige, a šta predlozi Horgošana?

2021.03.02
21:59
Članovi Saveta mesne zajednice Horgoš organizovali su sat za prijem meštana kako bi bili što bliže stanovnicima i što brže rešavali probleme na koje oni ukazuju.

Najviše primedaba bilo je na loše stanje ulica koje nisu asflatirane i na javnu bezbednost. Više godine nije popravljena Zadružna ulica. Prema rečima stanovnika ulice jedva može njome da se saobraća, posebno u vreme kiša. Stanje ulice iz godine u godinu se pogoršava. Ovaj problem iznet je i tokom sata za prijem koji su organizovali članovi Saveta mesne zajednice. Narednih meseci ova ulica biće popunjena ostacima asfalta – rekao je Zoltan Tot, predsednik Saveta mesne zajednice. Dodaje, da nažalost ovo nije jedina ulica u naselju koja je neprohodna. Tokom sata rezervisanog za prijem meštana bilo je reči o javnoj bezbednosti.

U emisiji „Javni poslovi" Zoltan Vaš, član Opštinskog veća Kanjiže rekao je da su u stalnom kontaktu sa nadležnim službama, koje reaguju na slučajeve. Prema njegovim rečima migranti su stalno prisutni u selu, što uznemirava meštane. Ipak, meštani sa migrantima nemaju ozbiljnih konflikata jer u selu postoje i dvojica poverenika za izbeglice.

prijem meštana
Horgoš
Javni poslovi

Slične vesti

Najnovije

17:14

Ribolov se odvija širom Srbije

U ribnjacima širom Srbije se uveliko odvija jesenji ribolov. Iako su iskrsli mnogi činioci, proizvođači su takođe bili relativno zadovoljni kvalitetom ulovljene ribe i otkupnim cenama.
18:33

Posla je mnogo, ali smo na dobrom putu

Na današnjoj sednici Skupštine Srbije raspravljalo se i o Izveštaju Evropske komisije o Srbiji. Elvira Kovač je istakla da je došlo vreme da se redefiniše politika proširenja EU, ali da se u isto vreme osnaži verodostojnost procesa evropskih integrac

Najčitanije

Prekinut je eksperiment prve Eko-države na svetu

Šri Lanka je prošlog vikenda odustala od ambicije da postane prva nacija na svetu koja sprovodi u potpunosti organsku proizvodnju, pa je odmah ukinuta i zabrana uvoza pesticida i drugih poljoprivrednih sirovina.