Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Stiže nova finansijska pomoć

2021.12.06
11:35
Forrás
Pannon RTV
Ovog puta država Srbija uplaćuje 20 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Državna pomoć za ublažavanje posledica krize biće uplaćena penzionerima u utorak, odnosno sutra, a svi ostali punoletni građani koji su se ranije ili nedavno prijavili za pomoć, istu će dobiti u sredu ili četvrtak. Naknadno se za pomoć prijavilo više od 99 hiljada ljudi.

finansijska pomoć
pomoć
20 euró
penzioneri

Najnovije

15:36, Frissítve: 16:32

Najjeftinija cigareta koštaće 290 dinara

U Srbiji ponovo poskupljuju cigarete. Razloga za to je usklađivanje sa standardima Evropske unije. U prodavnicama se narednih dana uvode novi cenovnici, ali je nekoliko pušača već danas prijavilo da su za cigare platili deset dinara više.
18:01, Frissítve: 17:09

Novi negativan rekord

Korona virus se u Srbiji sve brže širi. U poslednja 24 sata u zemlji je registrovano više od osamnaest hiljada novozaraženih. To je novi negativan rekord od pojave virusa u Srbiji.

Najčitanije

Kuća im je izgorela, potrebna im je pomoć

Proteklog vikenda je usled požara na dimnjaku oštećena jedna porodična kuća u Kuli. Bračni par Kanjo živi u dvojnoj kući, ali na sreću, plamen se nije proširio na drugi deo objekta. Svako ko želi može da pruži pomoć nesrećnoj porodici.

U Mađarskoj se skraćuje vreme karantina

Karantin će za odrasle osobe biti sedam dana, a u slučajevima bez simptoma, sa negativnim testom može se skratiti i na pet dana. U nastavi karantin se za vakcinisane skraćuje na pet dana.