Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kerekes Rudolf

Stotine motora na moto-skupu u Pančevu

2018.07.22
16:53
Forrás
Pannon RTV
Drugog dana moto-skupa registrovano je više od 400 motora. Gostiju više nego što grad na Tamišu može primiti.

Drugog dana moto-skupa stotinak bajkera je prodefilovalo kroz centar Pančeva. Zadnjih godina sve je više obožavalaca kluba, neki vole dvotočkaše, neki same susrete. Porodica Tot je stigla mikrobusom iz Mađarske. Laslo je 16 godina član pančovačkog Moto-kluba “Kojoti”: “Preko leta čuvamo unuke, roditelji su im na odmoru, a nema motora za osam osoba. Tako smo došli svojim busom. Inače puno putujemo, dolazimo ovde sa mađarskom ekipom i odavde produžimo za Grčku ili napravimo turneju po Srbiji.”

Pannon RTV/Kerekes Rudolf

Atila Bisak je član kluba od osnivanja, sa roditeljima vozi motor od malih nogu: “Jedan dan osetite i kažete, ja ovo volim. To je sve. Znači druženje, putovanje, upoznavanje, priroda, ljudi, gradovi. Život na motoru je zapravo takav život da čovek u svakom gradu ima poznanika, prijatelja, znači ovo je bratstvo i jedinstvo.”

Moto-sezona traje od aprila do septembra, u ostalim mesecima bajkeri organizuju dobrovoljno davanje krvi, humanitarne akcije, praznične podele poklona i naravno dobra druženja.

Pančevo
motori
moto-skup

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Prekinut je eksperiment prve Eko-države na svetu

Šri Lanka je prošlog vikenda odustala od ambicije da postane prva nacija na svetu koja sprovodi u potpunosti organsku proizvodnju, pa je odmah ukinuta i zabrana uvoza pesticida i drugih poljoprivrednih sirovina.