Ugrás a tartalomra

Subotica: Bolje veze za "Makovu" i Željezničko naselje

2017.04.14
10:40
Meštani Makove sedmice i Željezničkog naselja u Subotici će uskoro dobiti instalacije za telefoniju, internet odnosno IPTV i druge komunikacije u punom kapacitetu koji će omogućavati Telekomu da pruža sve usluge korisnicima u tom delu grada na istom nivou kao i u najopremljenijim zonama u najvećim gradovima
Meštani Makove sedmice i Željezničkog naselja u Subotici će uskoro dobiti instalacije za telefoniju, internet odnosno IPTV i druge komunikacije u punom kapacitetu koji će omogućavati Telekomu da pruža sve usluge korisnicima u tom delu grada na istom nivou kao i u najopremljenijim zonama u najvećim gradovima. makkhetes telekommunikacio 1 Intenzivno se radi na polaganju kanala za optičke kablove, a neposredno uoči praznika završava se i postavljanje centrala. makkhetes telekommunikacio 4 Centrala koja može da servisira više od 600 domaćinstava postavljena je na takozvanoj drugoj krivini, raskrsnici Majšanskog puta i Segedinske ulice, a radi podizanja kapaciteta uspostavljena je i mreža manjih centrala i već su montirane na drugim čvornim pozicijama u naselju da bi cela teritorija bila pokrivena. makkhetes telekommunikacio 5 Procenjuje se da u ovim naselja imaju između 8 i 10.000  meštana i mnoge privredne subjekte i do početka leta Nokia centrale na tom području bi mogle biti stavljene u funkciju. makkhetes telekommunikacio 6
Subotica
Makova Sedmica
Željezničko naselje
telekomunikacija

Najnovije

07:46

Uhapšen zbog droge i oružja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su sedamnaestogodišnjeg Subotičanina zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.
16:14, Frissítve: 16:56

Raznovrsna ponuda na pijaci u Adi

Lepo voće, sveže povrće i široka ponuda dočekala je kupce u subotu ujutru na pijaci u Adi. Zahvaljujući gotovo letnjem vremenu, već od ranih jutarnjih sati ljudi su se okupljali oko prodavaca.

Najčitanije

Novi život “Fidelinke”

Investicije u jednu od najpoznatijih fabrika mlinske industrije – između ostalog i sa ovom temom bavi se emisija “Javni poslovi”.

Počela turistička sezona na Paliću!

Zahvaljujući letnjim temperaturama mnogi izletnici su u poslepodnevnim satima došli na šetalište oko jezera, na terase ugostiteljskih objekata ili do poslastičarnica.

Da li će se ove godine saditi više soje?

Poljoprivrednici se žale na sušu, koja je vrlo neuobičajena za ovo doba godine. Prema vremenskim pokazateljima, u poređenju sa prosekom od poslednjih pedesetak godina, za trećinu manje padavina je bilo u mesecu februaru i martu.