Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Subotica: Drugi upisni rok u Muzičkoj školi

2019-08-14
21:53
Forrás
Pannon RTV
Muzička škola Subotica organizuje drugi upisni rok 20. i 21. avgusta, od 9 do 12 i od 16 do 19 časova. U osnovnoj muzičkoj školi na raspolaganju je još nekoliko slobodnih mesta.

Budući učenici će na prijemnom pevati po jednu dečju pesmu, imaće test ritma kao i test muzičke memorije. Dodatne informacije o prijemnom ispitu možete naći na internet stranici Muzičke škole Subotica: muzicka.edu.rs  kao i na broju telefona 024/553-837.

Još uvek ima slobodnih mesta za neke muzičke instrumente - rekla je Dragana Nikolić, direktorica muzičke škole: “Konkretno, za harmoniku možemo primiti još desetak učenika, za violončelo takođe. Ko duvačkih instrumenata, mesta ima u odseku za trubu i trombon. Deca ne poznaju toliko ove instrumente i mislim da ih zato ne biraju. U junu, kad je bio prvi prijemni ispit, najviše prijavljenih je bilo za klavir, zato za njega nema više mesta. Nema mesta ni za gitaru, flautu ni violinu.”

Subotica
Muzička škola Subotica
upisni rok
Dragana Nikolić

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

U utorak padavine donose osveženje

Republički hidrometeorološki zavod upozorava na tropsku vrućinu, jer tokom najtoplijeg dela dana može biti i 40 stepeni. U utorak stižu oluje i pljuskovi.
Extreme man versenyen a sportolók

Uspeh triatlonaca Subotice

Triatlonci Subotice uspešno su učestvovali na ovogodišnjem Extrememan – Iron man triatlonu, koji se održao po 30. put u mađarskom gradu Nađatad.

Novi pravilnik o prevozu putnika

JP za prevoz putnika “Subotica-trans” je spremno za 1. septembar, kada počinje primena novog pravilnika kojim se uređuje obavljanje organizovanog prevoza dece.