Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Subotica: Koncert “Tompeti i drugari”

2018.06.03
23:01
Forrás
Pannon RTV
Glavni trg Subotice se u nedelju popodne napunio porodicama sa malom decom. Naime, održavao se interaktivni koncert “Tompeti i drugari” izvođača iz Mađarske.

Tompeti show je jedan interaktivni, zabavan, porodični program, koji je realizovan u organizaciji VM4K. Program je imao veliki uspeh.

Trg Subotice se napunio popodne oko 5 sati. Tompeti i Zvezdo-oki od 2009-e zabavljaju i uče malu decu kroz muziku. Subotički mališani su imali prilike upoznati puno neobičnih i interesantnih muzičkih instrumenata.

Duet Tompeti prvi put gostuje u Subotici. Uprkos tome, pobrali su sve simpatije kako dece tako i roditelja. Mališani su sve pesme znali, zajedno su pevali sa gostima, najpopularnija pesma ipak je Rock&Roll pužić. Koncert je trajao sat i po, raspoloženje je dostiglo vrhunac, šo je tipično za sve nastupe dueta Tompeti i Zvezdo-oki.

Pannon RTV/Szalai Adrián

Tompeti i Zvezdo-oki: “Dobro raspoloženje, zabava, smeh sa decom, mnogo interaktivnih šaljivih pesama smo doneli, prikazali smo zanimljive instrumente. Pored gitare imamo usnu harmoniku, flautu, frulu, afričke i arapske bubnjeve, čitav arsenal. Radujemo se što smo u Subotici. Fantastično je raspoloženje, ima puno dece. Nismo do sada nikad bili u Subotici.”

Koncert Tompeti u organizaciji VM4K je bio pun pogodak. Deca i roditelji već poručuju: očekujemo skoro viđenje sa Tompetijem!

Tompeti
Subotica

Slične vesti

Najnovije

14:43

Izložba na kraju sela

U Belom Blatu u nedelju je otvorena nesvakidašnja likovna izložba. Slikarka Valentina Vencel svoje radove izložila je na kraju banatskog sela, među kupama trske.

Najčitanije

Otvorena Vojvođanska rvačka akademija

Sportski objekat u Kanjiži ostvaren je uz podršku vlade Mađarske u visini od 2,9 miliona evra. Objekat je građevinski završen i opremljen, po planu do 10. avgusta biće okončani svi radovi na uređenju.