Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Subotica: penzioneri sa malim primanjima treba da jave što pre, ukoliko nisu dobili paket

2020-05-11
16:35
2020-05-11
16:40
Forrás
Pannon RTV
Pojedinim penzionerima nisu mogli da uruče paket, jer ih nisu pronašli na navedenoj adresi.

U proteklih deset dana, nadležni u Lokalnoj samoupravi Subotice su neprekdino radili na tome da procene, koji je broj penzionera sa malim primanjima, koji nisu dobili paket pomoći koji je namenjen za njih - rekao je Bogdan Laban, u telefonskoj izjavi za našu medijsku kuću. Gradonačelnik Subotice smatra da je bilo takvih starijih sugrađana kojima nisu mogli da dostave paket, jer ih ni nakon više pokušaja, nisu mogli pronaći na navedenoj adresi. Laban je savetovao te penzionere da se što pre jave u svoju Mesnu zajednicu i da tamo signaliziraju da nisu dobili pomoć.

Niko neće ostati bez paketa na koji ima pravo, jedini uslov je da njegovi mesečni prihodi ne prelaze 30 hiljada dinara, rekao je prvi čovek grada.

Subotica
paket
penzioneri

Najnovije

16:44, Frissítve: 16:54

Šta treba uraditi ako nekoga napadne pas?

Nedavno je jedna Subotičanka pretrpela težak napad čopora pasa. Ovaj incident je izazvao dosta bure u gradu, jer se na ulicama često mogu videti psi lutalice, ali isto tako i u parkovima, na trgovima, usamljeno ili u manjim-većim grupama.
14:51, Frissítve: 16:40

Novi rast cena goriva

Cene goriva u Srbiji su povećane, a očekuju se i dalja poskupljenja. Akcize na gorivo su u zemlji porasle 15. februara, to je jedan razlog, dok je drugi rast cene nafte na svetskom tržištu.

Najčitanije

U Kanjiži dostupne tri vrste vakcina

Stanovnici opštine Kanjiža mogu da biraju među tri vrste vakcina. Osim američko-nemačkog „Fajzer-Bajontek" cepiva i kineskog „Sinofarma", dostupna je britansko-švedska vakcina „Astra Zeneka".

Vakcinacija u Senti dobro napreduje

I u Senti se vakcinacija protiv korona virusa odvija brzim tempom. Skoro 20 odsto građana već je primilo vakcinu. To znači blizu 3000 stanovnika, a danas je vakcinisano još 300 pacijenata.