Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Subotica: penzioneri sa malim primanjima treba da jave što pre, ukoliko nisu dobili paket

2020.05.11
16:35
2020.05.11
16:40
Forrás
Pannon RTV
Pojedinim penzionerima nisu mogli da uruče paket, jer ih nisu pronašli na navedenoj adresi.

U proteklih deset dana, nadležni u Lokalnoj samoupravi Subotice su neprekdino radili na tome da procene, koji je broj penzionera sa malim primanjima, koji nisu dobili paket pomoći koji je namenjen za njih - rekao je Bogdan Laban, u telefonskoj izjavi za našu medijsku kuću. Gradonačelnik Subotice smatra da je bilo takvih starijih sugrađana kojima nisu mogli da dostave paket, jer ih ni nakon više pokušaja, nisu mogli pronaći na navedenoj adresi. Laban je savetovao te penzionere da se što pre jave u svoju Mesnu zajednicu i da tamo signaliziraju da nisu dobili pomoć.

Niko neće ostati bez paketa na koji ima pravo, jedini uslov je da njegovi mesečni prihodi ne prelaze 30 hiljada dinara, rekao je prvi čovek grada.

Subotica
paket
penzioneri

Najnovije

Najčitanije

Požar u supermarketu u Malom Bajmoku

U blizini subotičkog buvljaka danas posle podne izbio je požar. Gusti oblak dima bio je vidljiv iz svih delova grada, a teško se disalo u blizini vatre.

U Horgošu veće prisustvo policije

Od jutros je u Horgošu veće prisustvo policije. Pretpostavlja se da traže nestalog muškarca kojem se, tokom prošlog vikenda, u naselju izgubio svaki trag.

Sve više poskupljuje i meso

Domaći potrošači moraju sve više da plaćaju sveže meso. Poskupljenje uglavnom pogađa govedinu, svinjetinu i ovčetinu. Stručnjaci to objašnjavaju porastom cena stočne hrane na svetskom tržištu.