Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Subotica: penzioneri sa malim primanjima treba da jave što pre, ukoliko nisu dobili paket

2020.05.11
16:35
2020.05.11
16:40
Forrás
Pannon RTV
Pojedinim penzionerima nisu mogli da uruče paket, jer ih nisu pronašli na navedenoj adresi.

U proteklih deset dana, nadležni u Lokalnoj samoupravi Subotice su neprekdino radili na tome da procene, koji je broj penzionera sa malim primanjima, koji nisu dobili paket pomoći koji je namenjen za njih - rekao je Bogdan Laban, u telefonskoj izjavi za našu medijsku kuću. Gradonačelnik Subotice smatra da je bilo takvih starijih sugrađana kojima nisu mogli da dostave paket, jer ih ni nakon više pokušaja, nisu mogli pronaći na navedenoj adresi. Laban je savetovao te penzionere da se što pre jave u svoju Mesnu zajednicu i da tamo signaliziraju da nisu dobili pomoć.

Niko neće ostati bez paketa na koji ima pravo, jedini uslov je da njegovi mesečni prihodi ne prelaze 30 hiljada dinara, rekao je prvi čovek grada.

Subotica
paket
penzioneri

Slične vesti

Najnovije

19:12

Nakon Kolumbije pravac Minhen

Sa takmičenja u bacanju koplja U-20 na svetskom prvenstvu organizovanom u Kolumbiji Adriana Vilagoš iz Malog Iđoša kući se vratila sa zlatnom medaljom. Bacačica koplja ponovo nastupa sledeće nedelje na EP za senione u Minhenu.

Najčitanije

Peti svetski susret Oromčana

Organizatori su pripremili šarolike programe za peti Svetski susret Oromčana održanog u subotu popodne, a za koji je vladalo veliko interesovanje.

Migranti preplavili i šumu u Martonošu

Migrante su pre nekoliko dana pokupili iz Horgoša, a pre tri nedelje iz Martonoša. Vlast redovno proverava naselja pograničnog dela severnobačkog područja, međutim, prema rečima meštana, taxisti konstantno vraćaju ilegalne migrante.