Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Subotica: Više od hiljadu penzionera još uvek nije dobilo pakete pomoći

2020-05-23
15:41
Forrás
Pannon RTV
U Subotici je više od hiljadu penzionera sa malim primanjima javilo da još nisu dobili paket, uprkos činjenici da imaju pravo na njega jer im je penzija ispod 30.000 dinara – rekla je Timea Horvat.

Zamenica gradonačelnika Subotice je dodala, da se zahvaljujući njihovom prošlonedeljnom pozivu, kod terenskih koordinatora u okviru akcije SVM “Čuvajmo jedni druge” prijavilo 1326 penzionera sa malim primanjima.

Timea Horvat je istakla da očekuju od gradonačelnika Grada Subotice da ispuni obavezu i da će penzionerima sa malim primanjima  koji su izostavljeni iz dodele paketa, do kraja sledeće nedelje dobiti pakete koji im sleduju.

Timea Horvat, zamenica gradonačelnika Subotice (SVM): “Prema svim našim podacima, prijavilo se 1326 penzionera sa malim primanjima, koji imaju pravo na paket a nisu ga dobili. Želim da se zahvalim ljudima što su nam prijavili ovu situaciju i dostavili podatke. Ove podatke ćemo složiti, kompletirati, spakovati i u ponedeljak predati gradonačelniku Grada Subotice, od koga tražimo odnosno zahtevaćemo da ove osobe dobiju svoje prehrambene pakete do kraja nedelje, jer su ravnopravni građani u ovom gradu.”

Subotica
Timea Horvat
paket
Izbori 2020

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Kuda dalje posle osnovne škole?

U Osnovnoj školi Moša Pijade u Debeljači je 14 osmaka završilo osnovno obrazovanje u odeljenju na mađarskom nastavnom jeziku.