Ugrás a tartalomra
A Szabadkai Közkórház
Pannon RTV

Subotička bolnica obeležila 178 godina rada

2019-10-01
22:08
Forrás
RTV Pannon
Opšta bolnica u Subotici osnovana je na današnji dan 1841. godine i jedna je od najstarijih zdravstvenih ustanova u Vojvodini.

Subotička bolnica, osnovana pre 178 godina ima 1.159 zaposlenih od čega 198 lekara i 723 tehničara.

Ünnepély

Na prigodnoj svečanosti se direktor dr Slobodan Puškaš zahvalio svim zaposlenima na savesnom radu. Istaknuo je da su u protekle 2 godine realizovane značajne investicije. Na modernizaciju opreme je investirano oko 230 miliona dinara.

Subotička Bolnica
Subotica
jubilej

Slične vesti

Najnovije

13:12, Frissítve: 18:08

Jezik, društvo i um

Niz konferencija o jeziku koju je 1992. godine pokrenuo odsek za hungarologiju Filozofskog fakulteta u Novom Sadu proširio se na čitav region Karpatskog basena.
21:14

Kako hraniti ptice u prirodi

Približavaju se zimski dani, i to je vreme kada je potrebno hraniti ptice. Nije svejedno šta se stavlja u hranilice, jer od neodgovarajuće dohrane možemo i da naštetimo pticama.

Najčitanije

Teška nesreća u Senti

Muškarac od 70 godina, poginuo je danas pre podne u Senti nakon što je pao sa električnog bicikla, piše list „Mađar so".

Frižider za 4 miliona?

Međunarodni sajam nameštaja u Beogradu, uz značajne popuste očekuje posetioce sve do nedelje. Pored robe iz serijske proizvodnje zainteresovani mogu da kupe i neke jedinstvene delove nameštaja.

Gužve na granicama

Oni koji u Mađarsku žele da uđu na graničnom prelazu Horgoš-Reske na autoputu treba da računaju na višesatno čekanje.

Heni Der uskoro u Temerinu

Od Čantavira do užurbanosti Budimpešte. Razgovor sa Heni Der, o njenim profesionalnim i privatnim životnim planovima, vodila je Gabriela Vadleve u Budimpešti.