Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Subotička kompanija "D-Motors Group"- Ford slavi 1. rođendan

2021.07.16
20:53
Forrás
Pannon RTV
Osim svečane proslave rođendana, kompanija je obradovala svoje korisnike sa mogućnošću probne vožnje Fordovih modela automobila, servisiranjem automobila sa popustom i kupovinom rezervnih delova sa ​​popustom.

Subotička kompanija "D-Motors Group"- Ford slavi svoj prvi rođendan. Subotička kompanija "D-Motors Group"- Ford započela je sa radom prošle godine tokom najtežeg epidemiološkog perioda. Zbog tadašnje situacije nisu se mogli predstaviti na adekvatan način, međutim, slaveći svoj uspešan rad u proteklih godinu dana, i taj propust su nadoknadili. Ovih dana su čekali svoje nove i stare kupce s posebnim akcijama i popustima.

Daniel Đivanović, direktor, "D-Motors Group", Subotica: „U ovom trenutku možda možemo reći da nije ekonomska kriza, već kriza proizvođača i dobavljača, pa se moramo nositi s tim novim izazovima sada. Dakle, postoji potražnja za automobilima, ali došlo je do povećanja cena, ne samo u automobilskoj industriji, posvuda, ima kašnjenja, pa se trenutno sa tim problemom borimo, ali možda će se do kraja avgusta ova situacija stabilizovati."

Pannon RTV/Kovács Róbert

Gigantska kompanija Grand Motors je 17 godina vršila distribuciju Fordovih automobila u Subotici. Pre godinu dana, kompanija "D-Motors Group" Ford je službeno preuzela od firme sa sedištem u Beogradu zastupanje marke Ford. Međutim, Grand Motors je ostao glavni uvoznik Fordovih automobila u regiji. Stanko Radić, generalni direktor, Grand Motors, Beograd: „S gospodinom Đivanovićem, koji je vlasnik kompanije "D-Motors Group", naša saradnja je u ovoj godini potpuna, dok u međuvremenu moramo shvatiti da je prošla godina bila puna izazova i da je nama koji se bavimo ovim poslom, bilo najteže da se nosimo sa tim zbog epidemiološke situacije."

Privatna kompanija je već godinu dana jedini službeni predstavnik Fordovih putničkih automobila u severnoj Bačkoj. Dr Balint Pastor, predsednik Skupštine Grada Subotice (SVM): „Grad Subotica ceni kompanije koje donose hrabre odluke u poslovnom sektoru i koje zapošljavaju ljude iz Subotice. U tom pogledu "D-Motors Group" zaslužuje poštovanje jer ima devet zaposlenih i obezbeđuju posao za devet Subotičana, devet porodica. Uz to, tokom epidemije odlučili su podići svoje ekonomsko poslovanje na viši nivo, to su učinili pre godinu dana."

Pannon RTV/Kovács Róbert

Najtraženiji Fordov model automobila i dalje je Fiesta, međutim, noviji modeli dizajnirani za evropsko tržište poput Kuge i Pume takođe su izuzetno popularni.

D-Motors Group
Ford

Najnovije

17:13

Protest poljoprivrednika u Subotici

Poljoprivrednici i predstavnici vlasti nisu uspeli da se slože. Protesti se nastavljaju širom Vojvodine. U Subotici u Štrosmajerovoj ulici okupilo se 80 traktora, gde je i put bio zatvoren na sat vremena.
16:25, Frissítve: 16:39

Šire ostvarivanje prava nacionalnih zajednica

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Srbije je po četvrti put organizovalo sastanak povodom akcionog plana za period 2022-2025. godine. Pomenuti dokument bavi se ostvarivanjem prava nacionalnih manjina.
15:55, Frissítve: 16:01

Velika investicija stiže u Mađarsku

Najavili su najveću investiciju Mađarske do sada. Kineska kompanija „Contemporary Amperex Technology Co. Limited" (CATL), najveći svetski proizvođač akumulatora, u Debrecinu osniva svoju drugu evropsku fabriku.

Najčitanije

Peti svetski susret Oromčana

Organizatori su pripremili šarolike programe za peti Svetski susret Oromčana održanog u subotu popodne, a za koji je vladalo veliko interesovanje.