Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Subotički simfonijski orkestar priprema koncert

2022.06.20
15:09
2022.06.20
17:52
Forrás
Pannon RTV
Događaj počinje u četvrtak u 20 časova, a ulaz je slobodan.

U Velikoj većnici Gradske kuće u Subotici, u četvrtak će biti održan simfonijski koncert. Nastupiće kamerni sastav Subotičkog simfonijskog orkestra, a zajedno sa njim i jedan solista. Najpre će publika moći da čuje „La Clemenza di Tito", Koja se u gradu nije čula u poslednjih 20 godina. Nakon toga će na klarinetu svirati Aleksandar Tasić, jedan od najpoznatijih i najtraženijih solista na klarinetu.

Na ovom koncertu će biti izvedena i jedna od najpoznatijih i za muzičare najizazovnijih Mocartovih simfonija. Događaj počinje u 20 časova, a ulaz je slobodan.

Miloš Nikolić, direktor Subotičkog simfonijskog orkestra: „Očekujem veoma lepo veče. Jedna čekamo da vidimo našu publiku. Ove godine ćemo imati još pet koncerata, a ponovo će sa nama biti dirigent Dejan Savić. Čekamo dakle sve zainteresovane u četvrtak, u Velikoj većnici Gradske kuće, od 20 časova."

Subotički simfonijski orkestar
koncert

Najnovije

Najčitanije

Na Paliću je počela proslava Dana Svetog Ištvana

Kao i prethodnih godina, ljudi su i ove godine već u popodnevnim časovima počeli da se okupljaju na centralnoj manifestaciji proslave Dana Svetog Ištvana na obali jezera Palić. Od 15 časova posetioci su imali priliku da obiđu vašar rukotvorina.

Eko park i igralište za mlade!

Kanjiža je bogatija za jedno novo igralište i društveni prostor. Staro igralište u Mostarskoj ulici je naime u potpunosti transformisano, dodati su novi elementi.