Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Payeta Maurice

Suboticu posetili pokrajinski funkcioneri

2018.03.27
21:06
Forrás
Pannon RTV
Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban primio potpredsednika pokrajinske vlade Đorđa Milićevića.

Potpredsednik vlade autonomne pokrajine Vojvodine Đorđe Milićević i gradonačelnik Subotice Bogdan Laban posetili su zajedno Ekonomski fakultet, studentski dom i obnovljeni restoran. Na današnjim sastancima su bili prisutni i Zoran Milošević, pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost te pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez, koji su zajedno obišli institucije koje su obnovljene sredstvima pokrajine, republike i grada Subotice.

Đorđe Milićević je izjavio kako su zahvaljujući zajedničkim ulaganjima grada, pokrajine i republike obnovljena kupatila i sobe u domu učenika, dok je restoran je dobio novo, štedljivo osvetljenje. Dodao je da je oko 15 miliona dinara namenjeno u te svrhe, te da će se finansiranje obrazovnih institucija nastaviti.

Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban je rekao da je za grad podrška pokrajine i republike jako važna, jer sami ne imali dovoljno sredstava da izvrše radove.

Delegacija je posetila i obnovljen sportski teren osnovne škole "Jovan Mikić".

Subotica
funkcioneri
pokrajinski

Najnovije

19:21, Frissítve: 19:27

Pokrajina pomaže obnovu škola u Vojvodini

Pokrajinska vlada sa 76 miliona dinara podržava obnovu i održavanje škola u Vojvodini. Sredstva su obezbeđena za 21 obrazovnu ustanovu, za 14 osnovnih škola i 7 srednjih škola. Ugovori o podršci potpisani su danas u Novom Sadu.
15:10, Frissítve: 15:20

Centar znanja holističke medicine

U okviru projekta NATURAL HEALTH - Za zdravlje kroz zaštitu prirodnog nasleđa
formiran je Centar znanja. Centar znanja je dvojezična studija koja karakteriše trenutno stanje pogođenih područja u oblasti holističke medicine.

Najčitanije

Ribokradice, čuvajte se!

Šest brodova i šest terenskih vozila stiglo je u novosadsku ribočuvarsku služba pri JP „Vode Vojvodine" . Danas u podne porinuti su brodovi.