Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Sudario se sa ambulantom

2019-06-14
21:47
Forrás
Pannon RTV
U nezgodi na Makovoj sedmici danas automobil je udario u objekat Doma zdravlja.

Jedno vozilo sletelo je sa puta, prešlo preko dečijeg igrališta gde je srušilo ljuljašku, da bi se zabilo u zid ustanove.

Prema nezvaničnim informacijama nije bilo povređenih, i u tom trenutku srećom na igralištu nije bilo dece. Na zgradi ambulante napravljena je manja materijalna šteta. Ovim povodom subotički policajci koji su izašli na lice mesta nisu dali nikakve informacije, te je nepoznato zbog čega je vozilo sletelo sa puta. Prema rečima očevidaca, vozilo je velikom brzinom uletelo u krivinu na kojoj se nalazi  igralište i nešto dalje ambulanta.

sudar
Subotica

Slične vesti

Najnovije

09:20, Frissítve: 09:25

Koliko je zdrava bebi hrana?

U hrani za bebe sadržaj šećera je previsok – oglasila se Svetska zdravstvena organizacija. SZO je zbog toga ne preporučuje bebama mlađim od šest meseci.

Najčitanije

Devojka iz Horgoša je lepotica štranda

Po oceni žirija Noemi Sabo ponela je krunu Mis štranda dnevnog lista „Mađar so". Ona će predstavljati Vojvodinu na izboru za najlepšu Mađaricu na svetu.

Deponija kod Bikova reciklira sav otpad

Subotica je danas bila domaćin kampanje “EU zeleni dan”. Tim povodom je delegacija EU sa predstavnicima Ministarstva zaštite životne sredine Srbije obišla Regionalnu deponiju kod Bikova.