Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Supermarket, koji je juče goreo, i dalje se puši

2022.01.26
14:19
2022.01.26
17:53
Forrás
Pannon RTV
Iz supermarketa, koji se nalazi u blizini pijace u Malom Bajmoku, još je i danas izlazio gust dim. Požar je izbio juče popodne oko 14 časova i 30 minuta.

Prema nezvaničnim informacijama, zapalila se krovna konstrukcija objekta, poznatog ruskog lanca prodavnica u Subotici. Razlozi još uvek nisu poznati.

Pannon RTV/Kovács Róbert

Suboticu je juče popodne pokrio ogroman, gusti oblak dima. Plamen je buknuo juče popodne, oko pola tri. Prema nezvaničnim informacijama, zapalila se krovna konstrukcija objekta koji koristi poznati ruski lanac prodavnica. U gašenju požara je učestvovalo 19 vatrogasnih vozila i 40 vatrogasaca. U suzbijanju plamena, pored vatrogasne čete iz Subotice, učestvovali su i pripadnici dobrovoljnih vatrogasnih društava iz okolnih naselja. Ogromnu količinu dima verovatno su izazvali zapaljeni proizvodi iz prodavnice, koji su bili uskladišteni u magacinu. U požaru nije bilo povređenih.

Pannon RTV/Kovács Róbert

Objekat u kome se nalazi ruska prodavnica u blizini pijace u Malom Bajmoku i dalje se dimi posle jučerašnjeg požara. Vatrogasci su i dalje prisutni i obezbeđuju teren, odnosno drže objekat pod kontrolom.

Pannon RTV/Kovács Róbert

Dan nakon požara, vatrogasna vozila i dalje, jedno za drugim, stižu do objekta. Krovna konstrukcija je značajno oštećena, i vatrogasci strahuju od toga da će se zgrada urušiti, i da će kao posledica toga ponovo buknuti plamen. Zbog toga vatrogasci pokušavaju da izvuku jedan deo robe koja se nalazi u prodavnici, odnosno vode računa o tome da ne dođe ponovo do požara.

Pannon RTV/Kovács Róbert

Vatra se proširila i na susedni objekat sa kancelarijskim prostorom preduzeća koje proizvodi zamrznute pekarske proizvode. Tu takođe nije bilo povređenih.

supermarket
izgoreo
Subotica
vatrogasci

Najnovije

Najčitanije

Neopravdano visoka cena ogrevnog drveta i peleta

U Srbiji su cene ogrevnog drveta i peleta neopravdano visoke, i prodavci moraju da prestanu sa podizanjem cena - rekao je Igor Braunović, vršilac dužnosti generalnog direktora Javnog preduzeća „Srbijašume".

Igra strpljenja na graničnim prelazima može da počne

Već u ranim popodnevnim časovima, svi oni koji su hteli da pređu u Mađarsku, na graničnom prelazu Horgoš-Reske na autoputu, morali su da čekaju dva i po sata. Ali i na manjim prelazima se čekalo od sat i po do dva sata.

Velika poseta vašaru u Kanjiži

Ove godine, izuzetno je u subotu održan prvi prodajni vašar stoke i zanatskih proizvoda. Izbor je bio velik, kao i interesovanje.