Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Sutra u Kanjiži izbor za lepoticu štranda

2019-07-12
15:10
2019-07-12
18:58
Forrás
Pannon RTV
U organizaciji dnevnog lista „Mađar so" u subotu se u Kanjiži održava manfiestacija „Mis štranda"

Ove godine publika će imati prilike da vidi i nekoliko novina. O učesnicama su napravljeni kratki filmovi, a takmičarke će prodefilovati i u narodnim nošnjama. Novina je i što će umesto do sada uobičajenog koncerta, sada u potpuno drugačijem stilu nastojati da zabave publiku. Sa ovog takmičenja u lepoti, najsrećnije će otići dalje u Budimpeštu, na takmičenje najlepše Mađarice na svetu.

„Devojke će se pojaviti i u narodnim nošnjama, a toga do sada nije bilo. Treba znati i da će nekoliko najsrećnijih dama sa izbora za mis štranda otići dalje na takmičenje u lepoti za najlepšu Mađaricu sveta koje se održava 9. avgusta u Budimpešti na Trgu Klauzal. Do sada smo svake godine nekog pevača zvali da nastupi na takmičenju, ove godine to nije slučaj. Dolazi nam „Dumasinhaz Somsedneni Produkcioš Iroda" (Produkcijska kancelarija „Govorno pozorište tetke iz komšiluka)" rekla je Šara Lacko Varju, koordinator, Mis štranda, 2019. 

Fotografije prijavljenih takmičarki možete pogledati ovde:

https://www.facebook.com/strandszepe/

Kanjiža
lepotica štranda
Mađar So
Mis štranda

Slične vesti

Najnovije

20:31, Frissítve: 20:37

Božićna radionica za decu

Na božićnoj kreativnoj radionici, koja je upriličena u maloj sali Doma kulture “Atila Jožef” u Debeljači, okupio se velik broj dece i roditelja.

Najčitanije

Avanturistički izlet i pokloni

Nesvakidašnje putovanje sa Deda Mrazom je upriličeno danas, Železnice Srbije su pokrenule kompoziciju u novogodišnjem ruhu na liniji Subotica-Palić.