Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Svečano polaganje kamena temeljca u Horgošu

2021.10.17
15:02
Forrás
Pannon RTV
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i mađarski premijer Viktor Orban sutra će na Železničkoj stanici Horgoš položiti kamen temeljac pruge između Subotice i Segedina.

Svečana ceremonija počinje u 13 časova i 30 minuta. Direktan prenos ovog događaja možete pratiti na Televiziji „Pannon" i Subotičkom mađarskom radiju. Rok za završetak radova je septembar naredne godine, ali prema rečima nadležnih, to bi se moglo dogoditi i mnogo ranije.

kamen temeljac
Horgoš
Aleksandar Vučić
Viktor Orban

Najnovije

17:06, Frissítve: 17:50

Više novca u vojvođanskoj kasi

Skupština Vojvodine prihvatila je predlog rebalansa budžeta, kojim je vojvođanska kasa uvećana za 800 miliona dinara. Uprkos tome, budžetski deficit nije promenjen i dalje je 3,7 milijardi dinara.

Najčitanije

Ishrana mladih sportista

U Subotici je predstavljena srpska verzija priručnika pod nazivom „Ishrana mladih sportista". U ovom izdanju se između ostalog nalaze recepti ilustrovani slikama, odnosno saveti o ishrani.

Prekinut je eksperiment prve Eko-države na svetu

Šri Lanka je prošlog vikenda odustala od ambicije da postane prva nacija na svetu koja sprovodi u potpunosti organsku proizvodnju, pa je odmah ukinuta i zabrana uvoza pesticida i drugih poljoprivrednih sirovina.

U Mađarskoj registrovano skoro 12.000 novozaraženih

U Mađarskoj je preminulo 162 pacijenta, a registrovano je još 11.871 novozaraženi, objavljeno je na sajtu koronavirus.gov.hu, gde se ističe da je do sada vakcinisano 6.087.474 osobe, od kojih je 5.823.818 primilo drugu, a 2.269.551 već i treću dozu.