Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Svetski poznati lanac robnih kuća u Senti

2022.07.01
12:55
2022.07.01
15:58
Forrás
Pannon RTV
Građevinski radovi su u punom jeku u Senti, na mestu nekadašnje autobuske stanice, gde jedan od najpoznatijih svetskih lanaca robnih kuća otvara svoj novi tržni centar.

Ovaj lanac robnih kuća je trenutno prisutan u 32 zemlje sveta i zapošljava 310.000 radnika, dok u Srbiji imaju 61 tržni centar u 35 naselja. Realizacijom ove investicije u Senti, kompanija će zaposliti 30 ljudi.

Pannon RTV

Rudolf Cegledi, predsednik opštine Senta: „Izgradnja napreduje pravim tempom. Počelo je početkom maja, a trenutno su planirani procesi završeni i gradnja dobro napreduje. Gradi se na površini od 8.000 m2 u gradu, budući da su ove dve parcele, koje se odnose na autobusku stanicu i Mašinoremont, veličine ukupno nešto više od 8.000 m2. Od toga će 2.500 m2 biti sam objekat, a ostalo će biti parking, više od 130 parking mesta i zelene površine."

Senta
robna kuća

Najnovije

12:08, Frissítve: 12:18

Doprinos ograničenja

Majstorska radionica Međunarodne umetničke kolonije „9+1" u Staroj Moravici organizovana je 20. put. Tema ovogodišnjeg stvaralačkog kampa je: Doprinos ograničenja.
08:14, Frissítve: 09:45

Šta znači zeleno daljinsko grejanje?

Ekološki prihvatljivo, zeleno daljinsko grejanje postaje sve više rasprostranjeno u međunarodnoj praksi, uglavnom u Zapadnoj Evropi, ali već vidimo dobre prakse koje se primenjuju u zemljama u okruženju Srbije.

Najčitanije

Na Paliću je počela proslava Dana Svetog Ištvana

Kao i prethodnih godina, ljudi su i ove godine već u popodnevnim časovima počeli da se okupljaju na centralnoj manifestaciji proslave Dana Svetog Ištvana na obali jezera Palić. Od 15 časova posetioci su imali priliku da obiđu vašar rukotvorina.

Motociklizam je doživljaj života na dva točka

Armija motocikala, kožne jakne i rok muzika - to su neizostavni elementi jednog dobrog moto susreta. To su karakteristike i moto susreta u Molu, koji je organizovan drugi put i koji je već sada veoma popularan.