Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Svi granični prelazi između Mađarske i Srbije otvoreni

2020.05.23
13:02
2020.05.23
13:08
Forrás
Pannon RTV
Juče su otvoreni svi granični prelazi između Mađarske i Srbije za slobodan ulazak u Srbiju – stoji u obaveštenju Generalnog konzulata Mađarske u Subotici.

Granični prelazi su otvoreni po redovnom radnom vremenu od pre vanrednog stanja. Dozvoljen je ulazak u Srbiju svih srpskih i stranih državljana bez posebne dozvole, karantinske obaveze i COVID testa. Istovremeno, Generalni konzulat Mađarske u Subotici skreće pažnju putnika da su pri ulasku u Mađarsku i dalje na snazi restriktivne mere, tojest karantin u trajanju od 14 dana ili posebna dozvola, kao i pravila o tranzitu. Dodaju, da su strankama na raspolaganju za sva dodatna pitanja.

Saradnici Generalnog konzulata u Subotici dostupni su na sledećim brojevima telefona: +38162766491, +38162766492, +38162766493.

Za sve ostale informacije posetite internet stranicu Generalnog konzulata Mađarske u Subotici.

Mađarska
Srbija
otvoren

Najnovije

18:38, Frissítve: 18:48

Potrebne su nam moderne mašine i inovacije

Mnogi posetioci Sajma poljoprivrede u Novom Sadu žele da kupe savremenu mehanizaciju. Ta investicija je, međutim, veoma velika - kažu proizvođači. Svako ko može, pokušava da se razvija koristeći razne konkurse.

Najčitanije

Neopravdano visoka cena ogrevnog drveta i peleta

U Srbiji su cene ogrevnog drveta i peleta neopravdano visoke, i prodavci moraju da prestanu sa podizanjem cena - rekao je Igor Braunović, vršilac dužnosti generalnog direktora Javnog preduzeća „Srbijašume".

Velika poseta vašaru u Kanjiži

Ove godine, izuzetno je u subotu održan prvi prodajni vašar stoke i zanatskih proizvoda. Izbor je bio velik, kao i interesovanje.