Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Terenski studio - roming sa Panon radiom

2020.08.08
18:28
2020.08.08
20:30
Forrás
Pannon RTV
Dva voditelja Panon radija, Zoltan Brašnjo i Zoltan Šanta, danas su posetili Kanjižu. Snimili su terensku emisiju, koja će biti emitovana naredne subote, na 91,5 MHz-a.
Pannon RTV

Momci su obišli glavne znamenitosti tog mesta, obalu Tise, Čudotvorni bunar, a takođe su posetili i pijacu.

Sadržajno pre podne momci su započeli na obali Tise, gde su sastali i sa predsednikom Opštine Kanjiža, Robertom Fejstamerom. Bilo je govora o nedavno realizovanim razvojnim projektima i o budućim planovima.

Radijski voditelju su takođe posetili i kamp na obali Tise, i uspeli su da razgovaraju sa jednim iskusnim kamperom.

Atila Rekecki, Kanjiža: „Stigli smo sredinom jula, tada smo još uvek radili, nismo bili na odmoru. Tada je naš dan izgledao tako da smo pre podne išli na posao, a ovde smo provodili samo popodneva i večeri. Od kada smo međutim na odmoru, buđenje, malo odmora, zatim pripreme za ručak."

Pannon RTV/Molnár Edvárd

Njihov sledeći put vodio je na pijacu u Kanjiži, gde su razgovarali sa lokalnim prodavcima.

Vodič dvoje Zolika bio je Žombor Ujvari, stalni gost-voditelj Jutarnjeg programa Panon radija, koji je pokušao da upozna momke sa osećajem života u Kanjiži.

Žombor Ujvari, Kanjiža: „Veoma je teško predstaviti jedan grad ili jednu opštinu, i mislio sam da sada, kada se nalazimo u Kanjiži, pokušamo da predstavimo ona mesta gde se možda kreće najveći broj ljudi i gde se najbolje može osetiti to, kako je biti stanovnik Kanjiže."

Pannon RTV

Dvojica voditelja su vidno uživala u snimanju terenske emisije. Zoltan Brašnjo je rekao da pokušavaju da slušaocima pruže raznovrstan i uzbudljiv sadržaj.

Zoltan Brašnjo, voditelj, Panon radio: „Očigledno je da kad se suočimo sa takvom situacijom, onda i mi počnemo da smišljamo ideje i pokušavamo da pronađemo razne druge programe za sebe, da organizujemo programe koji će izvesti radio iz studija i odneti ga na teren, odneti ga na neko mesto koje uopšte ne može da se uporedi sa bilo kojom vrstom radijskog okruženja, a zatim pokušavamo da slušaocima prenesemo lokalne ukuse, lokalne boje."

Slušaoci će program koji je snimljen u Kanjiži moći da čuju sledeće subote, na 91.5 MHz-a.

teren
studio
roming
Panon Radio
Kanjiža
emisija
pijaca
Tisa
obala
jutarnji program
voditelj

Najnovije

18:45

Pedesetogodišnjak među dinama

Gabor Sagmajster ponovo kreće na Dakar reli. Subotički motorista i ovoga puta vozi u najtežoj kategoriji, bez mehaničara. Dakar reli startuje 2. januara 2022. iz Haile u Saudijskoj Arabiji.

Najčitanije