Ugrás a tartalomra

Težak udes kod Feketića

2019.08.02
15:13
2019.08.02
16:59
Forrás
Pannon RTV
Na autoputu se u blizini Feketića desila teška saobraćajna nasreća sa smrtnim ishodom.

Na autoputu u smeru ka Horgošu u blizini Feketića se u petak ujutro desila teška saobraćajna nesreća kada je jedno vozilo sišlo sa puta i prevrnulo. Nesreća ima i smrtni ishod. Vozilo Citroen danskih registracija se prevrnulo, a žena stara 40 godina je tom prilikom izgubila život, dok su dete staro 7 godina i mala beba zadobili teške povrede. U vozilu je inače bilo sedam punika.

Illusztráció: Pannon RTV/Huszár Dániel
Pannon RTV/Huszár Dániel

Deca su donesena u subotičku bolnicu gde su ih odmah zbrinuli. Zamenik direktora hirurgije dr. Mirsad Maljanović kaže da sedmogodišnja devojčica ima povrede na stomaku i ekstremitetima te će na dalje lečenje biti upućena u Novi Sad, dok je beba takođe zadobila povrede stomaka te će i ona biti odnesena u Novi Sad.

Illusztráció: Pannon RTV/Huszár Dániel
udes
Feketić
autoput
saobraćajna nasreća
smrt
Citroen
dan
žena
dete
beba
Subotička Bolnica
dr. Mirsad Maljanović
Novi Sad

Najnovije

18:09, Frissítve: 19:56

TSC brusi formu pred početak sezone

Fudbaleri iz Bačke Topole su do sada bili na pripremama u Sloveniji, gde su odigrali nekoliko utakmica. U ekipi su i dalje velika očekivanja, njihov cilj je da sledeće sezone prvenstvo završe na trećem mestu.
17:35, Frissítve: 17:48

Dani lavande u Subotici

Održavaju se Dani lavande u poslovnom centru Železničkog naselja u Subotici koji imaju humanitarni karakter. Posetioci mogu da kupe i sadnice lavande, sečeno cveće, vodu i ulje lavande, kao i druge rukotvorine.

Najčitanije

Pomozimo ocu sa četvoro dece

U subotičkoj porodici Vranka otac sam othranjuje četvoro dece i potrebna mu je naša pomoć. Petočlanoj porodici najpotrebnije su životne namirnice, sredstva za higijenu, kao i građevinski materijal.

Svetski poznati lanac robnih kuća u Senti

Građevinski radovi su u punom jeku u Senti, na mestu nekadašnje autobuske stanice, gde jedan od najpoznatijih svetskih lanaca robnih kuća otvara svoj novi tržni centar.

Automobilom uleteo u jezero

Nezgoda se verovatno dogodila tokom noći kada je krećući se obilaznicom, vozač promašio krivinu i automobilom završio ravno u Krvavom jezeru.

Jutros pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Jake policijske snage i hitna pomoć su izašle na lice mesta. Kako Panon RTV nezvanično saznaje, došlo je do međusobnog obračuna migranata, više osoba je povređeno. Naš članak se stalno ažurira!