Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Toplo i narednih dana

2019-05-26
17:04
Forrás
Pannon RTV
I pored povremene oblačnosti, danas je bilo mnogo sunčanih perioda. Naredne sedmice će se zadržati toplo vreme, ali su mogući i pljuskovi.

U ponedeljak će se pojačati južni vetar, a mestimično je moguća i pojava padavina. U utorak se u našem području može očekivati uticaj mediteranskog ciklona sa pljuskovima i olujama. Mogu se očekivati jake oluje i gradonosna kiša, u pratnji snažnog vetra. Sredinom nedelje nastaviće se kišovito vreme. Najniže noćne temeprature biće između 10 i 18 stepeni, a najviše dnevne kretaće se između 19 i 26 stepeni Celzijusa. U četvrtak je moguće kraće zahlađenje, nebo će biti oblačno i na više mesta moguća je pojava padavina. Dnevna temperatura će se kretati između 12 i 19 stepeni.

vreme

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Pravila važe i za bicikliste

Ko pusti dete mlađe od 12 godina da vozi bicikl bez pratnje, ili se dete mlađe vozi bez pravilnog sedišta, može da računa na ozbiljne kazne.

Koncerti i vatromet u Bečeju

Preko vikenda je u potiskom gradu upriličena manifestacija “Bečej noću”. U petak uveče otvorena je izložba, održani su festival kratkog filma i nekoliko manjih koncerata.