Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Toplo i narednih dana

2019-05-26
17:04
Forrás
Pannon RTV
I pored povremene oblačnosti, danas je bilo mnogo sunčanih perioda. Naredne sedmice će se zadržati toplo vreme, ali su mogući i pljuskovi.

U ponedeljak će se pojačati južni vetar, a mestimično je moguća i pojava padavina. U utorak se u našem području može očekivati uticaj mediteranskog ciklona sa pljuskovima i olujama. Mogu se očekivati jake oluje i gradonosna kiša, u pratnji snažnog vetra. Sredinom nedelje nastaviće se kišovito vreme. Najniže noćne temeprature biće između 10 i 18 stepeni, a najviše dnevne kretaće se između 19 i 26 stepeni Celzijusa. U četvrtak je moguće kraće zahlađenje, nebo će biti oblačno i na više mesta moguća je pojava padavina. Dnevna temperatura će se kretati između 12 i 19 stepeni.

vreme

Slične vesti

Najnovije

19:16, Frissítve: 21:05

Davanje krvi spašava živote

Svaki put može spasiti živote. To važi za mnoge stvari, a posebno za davanje krvi. Senćani ovo dobro znaju, zato se jutros velik broj građana prijavilo za dobrovoljno davanje krvi.

Najčitanije

Fekszik a másodvetés

Ove godine nevreme obralo rod

Oluja kakvu mnogi ne pamte, najveću štetu napravila je na rodu koji je bio pred berbu: na kukuruzu, kao i voćnjacima punim zrelih jabuka.