Ugrás a tartalomra
Facebook/Orbán Viktor

„Tri je mađarska istina!"

2021.10.17
14:52
Forrás
MTI
Viktor Orban je primio treću vakcinu, i prema objavi šefa njegove press službe, primio je vakcinu Moderna.

U video materijalu koji je postavljen na profil mađarskog premijera, on je objavio da je primio i treću vakcinu.

"Tri je mađarska istina!" – tu poruku je napisao uz objavljeni video materijal.

Na snimku se vidi kratak razgovor premijera sa doktorom koji ga vakciniše, u kojem se Viktor Orban, između ostalog, raspituje o tome da li tokom dana može očekivati bilo kakve posledice od vakcine - pospanost, bol - uz napomenu da ima ulaznicu za pozorište. Doktor je rekao da se nakon vakcinacije može javiti bol u mišićima i mali umor, ali da premijer može bez problema otići u pozorište.

Bertalan Havaši, šef press službe premijera, je odgovarajući na pitanje MTI-a rekao, da je lekar preporučio Modernu kao treću vakcinu, pa je premijer nju i primio.

Orban je već ranije naglasio važnost uzimanja treće vakcine - kako je rekao - treća vakcina ima težinu jedne polise životnog osiguranja.

Mađarska
Viktor Orban
vakcina
vakcinacija
Moderna

Najnovije

17:06, Frissítve: 17:50

Više novca u vojvođanskoj kasi

Skupština Vojvodine prihvatila je predlog rebalansa budžeta, kojim je vojvođanska kasa uvećana za 800 miliona dinara. Uprkos tome, budžetski deficit nije promenjen i dalje je 3,7 milijardi dinara.

Najčitanije

Ishrana mladih sportista

U Subotici je predstavljena srpska verzija priručnika pod nazivom „Ishrana mladih sportista". U ovom izdanju se između ostalog nalaze recepti ilustrovani slikama, odnosno saveti o ishrani.

Prekinut je eksperiment prve Eko-države na svetu

Šri Lanka je prošlog vikenda odustala od ambicije da postane prva nacija na svetu koja sprovodi u potpunosti organsku proizvodnju, pa je odmah ukinuta i zabrana uvoza pesticida i drugih poljoprivrednih sirovina.

U Mađarskoj registrovano skoro 12.000 novozaraženih

U Mađarskoj je preminulo 162 pacijenta, a registrovano je još 11.871 novozaraženi, objavljeno je na sajtu koronavirus.gov.hu, gde se ističe da je do sada vakcinisano 6.087.474 osobe, od kojih je 5.823.818 primilo drugu, a 2.269.551 već i treću dozu.