Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kucor Dejan

TSC brusi formu pred početak sezone

2022.07.03
18:09
2022.07.03
19:56
Forrás
Pannon RTV
Fudbaleri iz Bačke Topole su do sada bili na pripremama u Sloveniji, gde su odigrali nekoliko utakmica. U ekipi su i dalje velika očekivanja, njihov cilj je da sledeće sezone prvenstvo završe na trećem mestu.

TSC je odradio prvi trening kod kuće, nakon desetodnevnog kampa u Sloveniji, i to sa punim igračkim kadrom i spremni na sve. Tim iz Bačke Topole je na pripremama odigrao i četiri prijateljske utakmice. Izabranici Žarka Lazetića su u tim utakmicama zabeležili dve pobede, i po jedan remi i poraz.

Žarko Lazetić, trener TSC: „Najbolja provera su bile utakmice. Ima naravno dobrih stvari, stvari koje treniramo, koje smo uradili dobro, a ima i stvari koje treba da popravljamo, ali to se dešava i u prvenstvu. Veliki je za nas dobitak to što je većina igrača, koji su prošle godine igrali ostalo, tako da imamo neki kontinuitet u radu, i lakše je nama kao stručnom štabu da nadograđujemo neke stvari koje smo započeli u prethodnih šest meseci."

Cilj ekipe je ni manje ni više nego da sledeće sezone završi na pobedničkom postolju u elitnom srpskom fudbalskom takmičenju. Kako bi uspešno prevazišli sve prepreke, TSC nastavlja da jača tim, tako da će ekipa na više pozicija angažovati i nove igrače.

Sabolč Palađi, generalni direktor TSC: „Želeli bi da angažujemo igrača na levom krilu, takođe bismo želeli da dovedemo jednog igrača u veznom redu, koji igra na višem nivou, kako bismo tamo stekli stabilnost. Čini mi se da će oni, koji su nam su se do sada priključili biti pravo pojačanje, a oni koji stižu naknadno, ako ne odmah od prvog kola, ali će kasnije svakako biti pokretačka snaga ove ekipe."

TSC će u subotu krenuti u lov na prvenstvene bodove u gostima protiv Čukaričkog, ali ih pre toga, u utorak, čeka još jedna pripremna utakmica protiv FK Grafičar iz Beograda.

TSC

Najnovije

15:27, Frissítve: 16:04

Bazar zdravlja u Bezdanu

Ultrazvučni pregledi, kompletna krvna slika, pregledi dijabetičara, EKG pregledi – ove preglede su u Bezdanu obavili specijalisti Doma zdravlja „dr Đorđe Lazić“ u Somboru u sklopu novog programa.

Najčitanije

Kobasicijada u Belom Blatu

Uprkos vetrovitom i kišnom vremenu, više hiljada ljudi je posetilo Belo Blato povodom IX Kobasicijade u tom mestu.