Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kucor Dejan

TSC brusi formu pred početak sezone

2022.07.03
18:09
2022.07.03
19:56
Forrás
Pannon RTV
Fudbaleri iz Bačke Topole su do sada bili na pripremama u Sloveniji, gde su odigrali nekoliko utakmica. U ekipi su i dalje velika očekivanja, njihov cilj je da sledeće sezone prvenstvo završe na trećem mestu.
Pannon RTV/Kucor Dejan

TSC je odradio prvi trening kod kuće, nakon desetodnevnog kampa u Sloveniji, i to sa punim igračkim kadrom i spremni na sve. Tim iz Bačke Topole je na pripremama odigrao i četiri prijateljske utakmice. Izabranici Žarka Lazetića su u tim utakmicama zabeležili dve pobede, i po jedan remi i poraz.

Žarko Lazetić, trener TSC: „Najbolja provera su bile utakmice. Ima naravno dobrih stvari, stvari koje treniramo, koje smo uradili dobro, a ima i stvari koje treba da popravljamo, ali to se dešava i u prvenstvu. Veliki je za nas dobitak to što je većina igrača, koji su prošle godine igrali ostalo, tako da imamo neki kontinuitet u radu, i lakše je nama kao stručnom štabu da nadograđujemo neke stvari koje smo započeli u prethodnih šest meseci."

Pannon RTV/Kucor Dejan

Cilj ekipe je ni manje ni više nego da sledeće sezone završi na pobedničkom postolju u elitnom srpskom fudbalskom takmičenju. Kako bi uspešno prevazišli sve prepreke, TSC nastavlja da jača tim, tako da će ekipa na više pozicija angažovati i nove igrače.

Sabolč Palađi, generalni direktor TSC: „Želeli bi da angažujemo igrača na levom krilu, takođe bismo želeli da dovedemo jednog igrača u veznom redu, koji igra na višem nivou, kako bismo tamo stekli stabilnost. Čini mi se da će oni, koji su nam su se do sada priključili biti pravo pojačanje, a oni koji stižu naknadno, ako ne odmah od prvog kola, ali će kasnije svakako biti pokretačka snaga ove ekipe."

TSC će u subotu krenuti u lov na prvenstvene bodove u gostima protiv Čukaričkog, ali ih pre toga, u utorak, čeka još jedna pripremna utakmica protiv FK Grafičar iz Beograda.

TSC

Slične vesti

Najnovije

12:08, Frissítve: 12:18

Doprinos ograničenja

Majstorska radionica Međunarodne umetničke kolonije „9+1" u Staroj Moravici organizovana je 20. put. Tema ovogodišnjeg stvaralačkog kampa je: Doprinos ograničenja.
08:14, Frissítve: 09:45

Šta znači zeleno daljinsko grejanje?

Ekološki prihvatljivo, zeleno daljinsko grejanje postaje sve više rasprostranjeno u međunarodnoj praksi, uglavnom u Zapadnoj Evropi, ali već vidimo dobre prakse koje se primenjuju u zemljama u okruženju Srbije.

Najčitanije

Na Paliću je počela proslava Dana Svetog Ištvana

Kao i prethodnih godina, ljudi su i ove godine već u popodnevnim časovima počeli da se okupljaju na centralnoj manifestaciji proslave Dana Svetog Ištvana na obali jezera Palić. Od 15 časova posetioci su imali priliku da obiđu vašar rukotvorina.

Motociklizam je doživljaj života na dva točka

Armija motocikala, kožne jakne i rok muzika - to su neizostavni elementi jednog dobrog moto susreta. To su karakteristike i moto susreta u Molu, koji je organizovan drugi put i koji je već sada veoma popularan.