Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

TSC na čelu Superlige!

2019.07.28
16:25
2019.07.28
19:26
Forrás
RTV Pannon
Ekipa iz Bačke Topole nalazi se na čelu Superlige nakon pobede nad Mladost Lučani.

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole pobedio je rezultatom 5:1 Mladost iz Lučana te se našao na čelu Superlige. Utakmica je održana u subotu uveče u Senti, te je ovim rezultatom TSC skinuo Mladost sa prve pozicije. Utakmicu je odlučilo isključenje nakon prvog gola, što je bilo demotivišuće i što ne pokazuje pravi kvalitet Mladosti, ali to ne umanjuje rezultat - rekao je Zoltan Sabo, šef stručnog štaba TSC dodavši da su maksimalno zadovoljni pristupom igrača. Ako ovako nastavimo, bićemo stabilni superligaši – naglasio je.

TSC
Bačka Topola
futbal
superliga

Najnovije

19:21, Frissítve: 19:27

Pokrajina pomaže obnovu škola u Vojvodini

Pokrajinska vlada sa 76 miliona dinara podržava obnovu i održavanje škola u Vojvodini. Sredstva su obezbeđena za 21 obrazovnu ustanovu, za 14 osnovnih škola i 7 srednjih škola. Ugovori o podršci potpisani su danas u Novom Sadu.
15:10, Frissítve: 15:20

Centar znanja holističke medicine

U okviru projekta NATURAL HEALTH - Za zdravlje kroz zaštitu prirodnog nasleđa
formiran je Centar znanja. Centar znanja je dvojezična studija koja karakteriše trenutno stanje pogođenih područja u oblasti holističke medicine.

Najčitanije

Ribokradice, čuvajte se!

Šest brodova i šest terenskih vozila stiglo je u novosadsku ribočuvarsku služba pri JP „Vode Vojvodine" . Danas u podne porinuti su brodovi.