Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

TSC na čelu Superlige!

2019.07.28
16:25
2019.07.28
19:26
Forrás
RTV Pannon
Ekipa iz Bačke Topole nalazi se na čelu Superlige nakon pobede nad Mladost Lučani.

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole pobedio je rezultatom 5:1 Mladost iz Lučana te se našao na čelu Superlige. Utakmica je održana u subotu uveče u Senti, te je ovim rezultatom TSC skinuo Mladost sa prve pozicije. Utakmicu je odlučilo isključenje nakon prvog gola, što je bilo demotivišuće i što ne pokazuje pravi kvalitet Mladosti, ali to ne umanjuje rezultat - rekao je Zoltan Sabo, šef stručnog štaba TSC dodavši da su maksimalno zadovoljni pristupom igrača. Ako ovako nastavimo, bićemo stabilni superligaši – naglasio je.

TSC
Bačka Topola
futbal
superliga

Slične vesti

Najnovije

15:11, Frissítve: 17:42

Brini o zubima i osmehni se zdravo

Treća sedmica u maju posvećena je zdravlju zuba. Do 22. maja širom Srbije stomatolozi će skrenuti pažnju na važnost zdravlja usta i zuba, jer je to deo opšteg zdravlja pojedinca.
15:18, Frissítve: 17:42

Poskupljuje i letovanje

Inflacija i rast cena izazvani ratom u Ukrajini neće poštedeti ni sektor turizma. Cene goriva stalno rastu, pa su zbog toga i prevoznici i turističke agencije primorane da prilagođavaju i svoje ponude.

Najčitanije

Apel za pomoć porodici iz Kelebije

Pre godinu dana ekipa Panon RTV-a je već snimila prilog o ovoj porodici, kada su mnogi gledaoci i slušaoci pritekli u pomoć, ali se od tada Ljubičino zdravstveno stanje mnogo pogoršalo, najveća je potreba za pelenama.

Igra strpljenja na graničnim prelazima može da počne

Već u ranim popodnevnim časovima, svi oni koji su hteli da pređu u Mađarsku, na graničnom prelazu Horgoš-Reske na autoputu, morali su da čekaju dva i po sata. Ali i na manjim prelazima se čekalo od sat i po do dva sata.