Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

TSC pobedom u Senti proslavio šampionsku titulu

2019.05.05
22:51
Forrás
Pannon RTV
Ekipa iz Bačke Topole oborila je „Metalac" iz Gornjeg Milanovca sa rezultatom 1:0, a pobednički gol dao je Silađi u osmom minutu igre.
Pannon RTV

TSC je još 1. maja obezbedio titulu šampiona, tako da narednu sezonu na jesen nastavlja u eliti Srbije, u Superligi. Drugi učesnik je ekipa „Javor Matis"-a.

Pannon RTV
Pannon RTV

Nakon predaje pehara, Alen Doro pripremio je ekskluzivni intervju sa Janošem Žemberijem, predsednikom kluba, kao i sa dva igrača tima, Davidom Šinkovićem i Norbertom Pinterom.

TSC
šampion

Slične vesti

Najnovije

16:58, Frissítve: 19:50

U Srbiji opada uzgoj ribe

U poslednjih osam godina samo se proizvodnja šarana prepolovila. Slična je situacija i s ribljim fondom Tise. Na delu toka reke Tise kod Kanjiže takođe je malo šarana, a oni koji se mogu naći u reci, su pušteni u vodu u Mađarskoj.
15:03, Frissítve: 16:19

Počinje Vukanovo lečenje u Budimpešti

Mali Vukan je danas stigao u Dečiju bolnicu „Betešda“ u Budimpešti. Dečaku od devet meseci je potrebna genska terapija jer pati od spinalne mišićne atrofije (SMA). Vukan Stoiljković sada je dobio termin za gensku terapiju koja košta 2,5 miliona evra.
15:11, Frissítve: 17:42

Brini o zubima i osmehni se zdravo

Treća sedmica u maju posvećena je zdravlju zuba. Do 22. maja širom Srbije stomatolozi će skrenuti pažnju na važnost zdravlja usta i zuba, jer je to deo opšteg zdravlja pojedinca.

Najčitanije

Apel za pomoć porodici iz Kelebije

Pre godinu dana ekipa Panon RTV-a je već snimila prilog o ovoj porodici, kada su mnogi gledaoci i slušaoci pritekli u pomoć, ali se od tada Ljubičino zdravstveno stanje mnogo pogoršalo, najveća je potreba za pelenama.

Igra strpljenja na graničnim prelazima može da počne

Već u ranim popodnevnim časovima, svi oni koji su hteli da pređu u Mađarsku, na graničnom prelazu Horgoš-Reske na autoputu, morali su da čekaju dva i po sata. Ali i na manjim prelazima se čekalo od sat i po do dva sata.