Ugrás a tartalomra
Facebook/TSC

TSC se plasirao u četvrtfinale Kupa Srbije

2020.11.25
16:05
2020.11.25
20:34
Forrás
Pannon RTV
Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole savladao je kruševački Napredak sa 2:0.

Domaća ekipa je na terenu Gradskog stadiona u Senti bolje počela utakmicu i golom Varge poveli su već u 17. minutu. Napredak je i nakon toga samo retko zapretio. Poluvreme je završeno vođstvom domaćina od 1:0. Ekipa iz bačke Topole je dominirala i u drugom poluvremenu. U 77. minutu, nakon jednog kornera, Balaž je povećao prednost domaće ekipe na dva gola. TSC je nastavio da napada i u nastavku, ali do poslednjeg sudijskog zvižduka nije bilo više pogodaka. Bačkotopolčani su se na ovaj način revanširali Napretku, pošto su u poslednjem prvenstvenom kolu izgubili upravo od njih, a sa trijumfom od 2:0 plasirali su se među 8 najboljih timova u Srbiji. Zoltan Sabo, šef stručnog štaba domaće ekipe, zadovoljno je ocenio utakmicu i činjenicu da se njegov tim plasirao u četvrtfinale.

Zoltan Sabo, šef stručnog štaba, TSC: „Danas je bio još jedan istorijski dan. TSC nikada do sada nije stigao tako daleko u domaćem Kupu. Ovo je jedna veoma lepa pobeda. Veoma je važna zbog toga što su mnogi igrači, koji do sada nisu puno igrali u prvenstvu, dobili šansu. To su sada iskoristili. Veoma sam srećan zbog toga i možemo da računamo na njih u ove naredne četiri utakmice do kraja jesenjeg dela prvenstva. Ja sam zadovoljan. Pored dva postignuta gola, imali smo još nekoliko prilika. Osim jedne situacije, protivnik nije ni imao neke ozbiljnije šanse."

TSC
kup
Napredak
fudbal
Senta
Topola
klub
Kruševac

Najnovije

16:59, Frissítve: 17:26

Karavan „Izađi mi na teglu" gostovao u Velebitu

Na jedan dan Velebit je postao glavni grad ajvara. Takmičenje u pripremi ajvara organizovano je šesti put. Polufinale takmičenja ove godine biće organizovano u 12 naselja širom Srbije. Najbolji učesnik ovdašnjeg takmičenja učestvovaće u finalu, 9. ok
16:17, Frissítve: 16:35

Biciklom oko Bačkotopolskog jezera

Kao i svake godine, serija programa održanih povodom obeležavanja Dana Bačke Topole, i ove godine je završena porodičnom biciklističkom turom. Danas pre podne okupilo se oko 150 biciklista, kako bi zajedno vozili oko Bačkotopolskog jezera.

Najčitanije

Izgorela automehaničarska radionica u Subotici

Vatrogasci su odmah stigli na lice mesta, ali su mogli samo da zaštite okolne objekte. U požaru niko nije povređen, ali je šteta totalna. Nadležni kažu da nije posredi ljudska greška, već kratak spoj.