Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

TSC se priprema za utakmicu kupa

2021.11.30
16:48
Forrás
Pannon RTV
Fudbalska ekipa TSC-a sutra u Bačkoj Topoli igra utakmicu kupa protiv ekipe Kolubare. Plavo-belu ekipu sada će prvi put sa klupe voditi sveže postavljeni Žarko Lazetić.

Novi stručnjak dolazi iz ekipe Metalca, koja je inače nedavno uspela da pobedi u Bačkoj Topoli. Prema rečima novog glavnog trenera TSC ima kvalitetne uslove, a sa dobrom igrom doći će i rezultati. Meč kupa protiv Kolubare na terenu TSC-a počinje sutra u 13 časova.

„Ovi igrači su izvrsni, imaju ozbiljan kvalitet i naravno da nije realno da TSC dva meseca nije uspeo da pobedi. Ovamo sam došao pre svega da postignemo rezultate i da ostvarimo ambicije kluba" rekao je Žarko Lazetić, glavni trener TSC-a.

TSC
kup
Kolubara
Žarko Lazetić

Najnovije

18:01

Novi negativan rekord

Korona virus se u Srbiji sve brže širi. U poslednja 24 sata u zemlji je registrovano više od osamnaest hiljada novozaraženih. To je novi negativan rekord od pojave virusa u Srbiji.

Najčitanije

Kuća im je izgorela, potrebna im je pomoć

Proteklog vikenda je usled požara na dimnjaku oštećena jedna porodična kuća u Kuli. Bračni par Kanjo živi u dvojnoj kući, ali na sreću, plamen se nije proširio na drugi deo objekta. Svako ko želi može da pruži pomoć nesrećnoj porodici.

U Mađarskoj se skraćuje vreme karantina

Karantin će za odrasle osobe biti sedam dana, a u slučajevima bez simptoma, sa negativnim testom može se skratiti i na pet dana. U nastavi karantin se za vakcinisane skraćuje na pet dana.