Ugrás a tartalomra

TSC u rangu sa najboljima u Evropi

2023.05.29
12:25
2023.05.29
12:39
Forrás
Pannon RTV
Da bi postigli ove rezultate, bilo je potrebno 20 godina rada i izdržljivosti, rekao je Sabolč Palađi, generalni direktor TSC-a u emisiji Subotičkog mađarskog radija.

Palađi još dodaje: ekipa TSC-a nastup u Evropi započinje sa trećeg mesta u kvalifikacionom kolu Lige šampiona. Ukoliko ekipa pobedi, sledi plej-of liga, u grupi Lige šampiona. Ukoliko, pak, izgubi, automatski ulaze u takmičenje klubova Lige Evrope.

„Ono što znamo je da za protivnike možemo da dobijemo portugalsku Bragu, Olimpik iz Marselja, koji su tu, ili možda Rangers, dakle biće prava poslastica. Igraće se 8. i 9. avgusta, a revanš je 15. avgusta. U domaćem prvenstvu smo pokazali da dominantnom igrom, igrom koja motiviše zajednicu uspešno možemo da dostignemo drugo mesto, ali koliko je to dovoljno za ovako čuvene evropske klubove, to ne znam. Učinićemo sve kako bi u Evropi dobro predstavljali Srbiju i da svi čuju za Bačku Topolu. A to, koliku ćemo silu predstavljati u odnosu na velike ekipe Evrope, to će se odlučiti na terenu“ rekao je Sabolč Palađi, generalni direktor TSC-a iz Bačke Topole.

Evropa
Sabolč Palađi
Liga šampiona
Liga Evrope

Najnovije

Najčitanije

Temeljno orezivanje, bogat rod

Za bogat rod potrebna je radikalno orezivanje čokota. Vinova loza voli ovakvu vrstu brige, posebno ukoliko ih vinogradar krajem februara ili početkom marta oslobodi od lastara.

Subotičanin uhapšen zbog droge na Kopaoniku

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Raški uhapsili su S. Š. (1998) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga.