Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szkocsovszki László

TSC-Voždovac 1:1

2022.05.02
11:15
2022.05.02
19:23
Forrás
Pannon RTV
TSC iz Bačke Topole je protiv Voždovca iz Beograda odigrao nerešeno 1:1 u 34. kolu Superlige Srbije.
Pannon RTV/Szkocsovszki László

Ekipa iz Bačke Topole je povela u 70. minutu, ali su gosti izjednačili u samoj završnici, pa nije došlo do bitnije promene na poziciji na tabeli. I dalje se četiri ekipe bore za četvrto mesto, što bi moglo da znači i kvalifikaciju za Kup Evrope. U Superligi je ostalo da se odigra još tri kola.

Pannon RTV/Szkocsovszki László

Posed lopte u prvih 45 minuta bio je 67 posto u korist TSC-a., ali prednost nisu uspeli da krunišu pogotkom protiv Voždovca. U drugom poluvremenu je ipak došlo do preokreta, probijen je led pogotkom Stefana Vukića u 70. Minute, tako je ekipa iz Bačke Topole došla do gola prednosti. Gosti nisu odustajali, konstantno su napadali da bi u samoj završnici u 83. minutu izjednačili pogotkom Miloša Pantovića. Tako je u jednoj od derbi utakmica kola utakmica završena nerešeno 1:1.

Bertalan Bočkai, igrač TSC-a: "Dobro smo se pokazali u drugom poluvremenu i postigli smo gol. Tada smo trebali odbraniti tu prednost, ali nije nam uspelo. Primili smo gol iz centar šuta sa strane. Naravno malo smo razočarani, ali moramo podići glavu jer je ostalo još nekoliko utakmica i možemo doći do četvrtog mesta."

Pannon RTV/Szkocsovszki László

Ovim rezultatom, ekipa Voždovca iz glavnog grada, i dalje se nalazi na četvrtom mestu tabele sa 48 bodova.

Aleksandar Linta, glavni trener Voždovac: "Zadovoljan sam kako smo izgledali energetski, zadovoljan sam kako smo izgledali u nekim delovima utakmice i na kraju zadovoljan sam rezultatom. Tu smo i dalje na ovoj 4-toj poziciji, jos uvek smo u igri."

Pannon RTV/Szkocsovszki László

TSC je šesti na tableli sa 45 bodova. Pobeda bi bila važna za ekipu iz Bačke Topole, jer bi osvojila 3 boda i na taj način bi zauzela četvrto mesto, što je i cilj ekipe.

Sabolč Palađi, izvršni direktor TSC-a: „Vidim da smo mogli dobiti sva tri boda koja bi nam bila vrlo važna. Zadovoljni smo s tim jednim bodom, ali na temelju onoga što sam video na terenu, kažem da smo mogli postići gol puno ranije, time postići prednost u utakmici, možda već u 15. minutu utakmice, tako smo mogli zaključati utakmicu, nažalost, to se odvuklo i na kraju smo odigrali 1:1, šta je tu je, idemo dalje, sledeći petak nas čeka još jedna ligaška utakmica."

Pannon RTV/Szkocsovszki László

Ekipa iz Bačke Topole će u sledećem kolu ponovno igrati u TSC Areni gde će ugostiti ekipu Napretka iz Kruševca.

TSC
FK TSC
Bačka Topola
TSC Bačka Topola
Voždovac
Sabolč Palađi

Slične vesti

Najnovije

13:15, Frissítve: 16:41

Komemoracija Dana Svetog Ištvana u Tordi

U Tordi su se zahvalnom misom, osvećenjem novog hleba, svečanim programom i polaganjem venca na spomenik Svetog Ištvana, prisećali kralja osnivača Mađarske. Malo naselje u dijaspori jedno je od onih u srednjem Banatu koje ima njegov javni spomenik.
12:28, Frissítve: 16:48

U Srbiju vraćena ukradena slika

Slika "Blagoveštenski sabor u Sremskim Karlovcima 1861" Vlaha Bukovca vraćena je u Srbiju. Delo hrvatskog secesijskog slikara ukradeno je pre 29 godina od kada je ukradena iz sporedne zgrade Muzeja Vojvodine u Čelarevu.

Najčitanije

Na Paliću je počela proslava Dana Svetog Ištvana

Kao i prethodnih godina, ljudi su i ove godine već u popodnevnim časovima počeli da se okupljaju na centralnoj manifestaciji proslave Dana Svetog Ištvana na obali jezera Palić. Od 15 časova posetioci su imali priliku da obiđu vašar rukotvorina.

Motociklizam je doživljaj života na dva točka

Armija motocikala, kožne jakne i rok muzika - to su neizostavni elementi jednog dobrog moto susreta. To su karakteristike i moto susreta u Molu, koji je organizovan drugi put i koji je već sada veoma popularan.