Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

U Horgošu veće prisustvo policije

2022.01.21
13:57
Forrás
Pannon RTV
Od jutros je u Horgošu veće prisustvo policije. Pretpostavlja se da traže nestalog muškarca kojem se, tokom prošlog vikenda, u naselju izgubio svaki trag.

Kako smo izvestili u našim prethodnim vestima, potraga za nestalim muškarcem počela je u ponedeljak. U istragu je danas uključeno više jedinica policije, a bili su prisutni i policijski psi. Potraga je obavljena na Sutonskom putu i u Trnovskom Šoru, a u navedenim područjima je pretražena svaka kuća. Prema nezvaničnim informacijama, s incidentom bi se mogao povezati i automobil koji se prošlog vikenda zapalio u blizini autoputa. Pretpostavlja se da su nestanak muškarca i zapaljeni automobil povezani. Policija tokom istrage nije iznosila nikakve detalje.

Horgoš
policija
nestala osoba

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Neopravdano visoka cena ogrevnog drveta i peleta

U Srbiji su cene ogrevnog drveta i peleta neopravdano visoke, i prodavci moraju da prestanu sa podizanjem cena - rekao je Igor Braunović, vršilac dužnosti generalnog direktora Javnog preduzeća „Srbijašume".

Igra strpljenja na graničnim prelazima može da počne

Već u ranim popodnevnim časovima, svi oni koji su hteli da pređu u Mađarsku, na graničnom prelazu Horgoš-Reske na autoputu, morali su da čekaju dva i po sata. Ali i na manjim prelazima se čekalo od sat i po do dva sata.

Velika poseta vašaru u Kanjiži

Ove godine, izuzetno je u subotu održan prvi prodajni vašar stoke i zanatskih proizvoda. Izbor je bio velik, kao i interesovanje.