Ugrás a tartalomra
TANJUG/DIMITRIJE NIKOLIC/bs

U jednom danu 339 pozitivnih testova u Srbiji

2020.07.31
17:09
Forrás
Pannon RTV
Broj potvrđenih zaraza korona virusom i dalje je iznad 300 osoba u jednom danu u Srbiji

Daleko iznad 300 je broj osoba kod kojih je u jednom danu potvrđeno prisustvo korona virusa u Srbiji. U protekla 24 časa novih 339 građana je imalo pozitivne testove, a ukupno je urađeno 9.436 testiranja. Od posledica zaraze preminulo je osam osoba, i do sada su 573 pacijenta izgubila bitku sa kovidom.

Na respiratoru su 162 osobe, 12 više nego juče. Na današnjoj konferenciji za novinare kriznog štaba rečeno je da lečenje osoba sa težom kliničkom slikom duže traje, tako da treba očekivati dugu borbu sa epidemijom.

test
koronavirus
zaraza
bolest

Slične vesti

Najnovije

15:44, Frissítve: 20:04

Lepa crkva uvek ispuni dušu

Velika obnova katoličke crkve u Adi, koja je započela još decembra 2021. godine, sada je na pola puta. U toku je sređivanje unutrašnjosti, a ove nedelje započeće i izmena krovne konstrukcije.
12:57, Frissítve: 19:25

Lepe frizure za humani cilj

U Senti je organizovano humanitarno šišanje. Organizatori su prikupljali pomoć za „Beba-mama" klub u Senti koji u naselju obavlja humanitarne aktivnosti.

Najčitanije

Automobilom uleteo u jezero

Nezgoda se verovatno dogodila tokom noći kada je krećući se obilaznicom, vozač promašio krivinu i automobilom završio ravno u Krvavom jezeru.

Pomozimo ocu sa četvoro dece

U subotičkoj porodici Vranka otac sam othranjuje četvoro dece i potrebna mu je naša pomoć. Petočlanoj porodici najpotrebnije su životne namirnice, sredstva za higijenu, kao i građevinski materijal.