Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

U jednom danu 6.498 novozaraženih korona virusom

2022.08.08
19:11
Forrás
covid19.rs
U Srbiji je u poslednja 24 sata registrovano 6.498 novih slučajeva zaraze korona virusom - navodi se na portalu covid19.rs.

U navedenom periodu zbog komplikacija bolesti život je izgubilo 14 osoba. Na bolničkom lečenju se nalazi 681 pacijent, od kojih je 31 na respiratoru. Ivo Udovičić, komandant vojne kovid bolnice “Karaburma” u Beogradu, je rekao da su sredinom jula imali samo sedam ležećih bolesnika s korona virusom, a juče je taj broj već dostigao 40. Neki od njih imaju srednje teške ili teške simptome i pripadaju starosnoj grupi od 40 do 90 godina, istakao je specijalista. Situacija s korona virusom u zemlji i dalje je neizvesna, a broj zaraženih porašće od iduće nedelje pa u narednih desetak dana – rekao je već Branislav Tiodorović. Prema rečima epidemiologa, najveća opasnost su osobe s lakšim simptomima koje se mogu slobodno kretati, raditi, putovati i na taj način šire virus.

korona virus
virus korona

Najnovije

13:46, Frissítve: 18:45

Velike grupe migranata

Grupe migranata nalaze se u skoro svakom delu Subotice. Ilegalni migranti se u velikim grupana nalaze ne samo na šumskom delu već i u centru i prigradskom delu.

Najčitanije

Nova pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Ponovo se desila pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici kod Subotice. I ovaj put su avganistanski trgovci ljudima otvorili vatru - rekli su našem novinaru na licu mesta ilegalni migranti koji su u grupi pobegli iz šume.