Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

U Kanjiži na dnevnom redu planovi rada opštinskih institucija za 2021. godinu

2021.02.11
18:14
2021.02.11
19:20
Forrás
Pannon RTV
Na sednici Skupštine opštine odlučeno je i o tačkama koje se odnose na Regionalnu deponiju u Subotici, kao i o prodaji imovine u vlasništvu opštine.
Pannon RTV/Molnár Ádám

Na sednici Skupštine opštine Kanjiža bilo je na dnevnom redu 17 tačaka. Između ostalog, usvojen je program poslovanja za Regionalnu deponiju za 2021. godinu, kao i posebni programi koji se odnose na korišćenje budžetskih sredstava. Takođe je spomenuto da će u bliskoj budućnosti predstavnici opštine posetiti regionalnu deponiju.

„Regionalna deponija za nas je takođe nepoznanica u pogledu probne proizvodnje i izvršavanja zadataka koji ga očekuju. Ponuda je bila da odbornici tamo naprave kratku posetu kako bi procenili kako to funkcioniše, jer ima mnogo nepoznanica i za nas i za stanovnike." - rekao je Miloš Kravić šef odborničke grupe SNS-a u Kanjiži.

Pannon RTV/Molnár Ádám

Na sednici su usvojeni programi poslovanja nekoliko opštinskih institucija za 2021.godinu, uključujući i predstavljanje Programa zdravstvene zaštite lokalnog Doma zdravlja odbornicima.

„Dom zdravlja bio je pod ogromnim pritiskom upravo zbog kovida i stoga je morala biti izvršena reorganizacija, u kovid ambulantama je bilo potrebno rasporediti više ljudi, pa je bilo potrebno napraviti reorganizaciju sa novim ljudima, koji bi radili na tekućim poslovima, kao i na njihov deo posla sa vakcinacijom." - rekao je Tibor Pletikosić, predsednik odborničke grupe SVM-a u Kanjiži.

Odbornici su takođe odlučili prodati građevinsko zemljište u vlasništvu opštine, koje je kupio opštinski preduzetnik koji planira otvoriti nova radna mesta.

Kanjiža
Skupština opštine
regionalna deponija
Subotica
sednica

Najnovije

Najčitanije

Subotička crvena kovid zona

Ekipa Televizije "Pannon" je dobila dozvolu za snimanje u crvenoj zoni kovid bloka Opšte bolnice Subotica, tamo gde se leče najteži pacijenti. Snimili smo potresne snimke!