Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

U Kanjiži se nastavlja Adventski vašar

2021.12.04
10:03
2021.12.04
17:35
Forrás
Pannon RTV
U petak su na glavnom trgu naselja zasvirale praznične melodije. Publika je takođe mogla pogledati neobičnu božićnu predstavu školaraca.

Decu su organizatori pozvali na zajedničku igru. Mogli su se oprobati u starim zanatima, ukrasiti medenjake. Uz živopisne programe posetioce je čekao i vašar izlagača, kuvano vino, topla čokolada i mnoge druge zanimljivosti. Vašarski i zabavni programi se nastavljaju danas od 16 sati.

Pannon RTV

Livia Vranić Varadi, portparol Opštinske uprave Kanjiža, je rekla: "Mislili smo da bi se isplatilo za posetioce, ljude koji ovde žive, da se organizuju manifestacije na otvorenom, čak i zimi, s tim da ako već govorimo o decembru, onda imamo vašare za Božić radi pripreme za prazničnu atmosferu, a moram reći da je pre nekoliko godina ova manifestacija počela kao božićni vašar, ali smo videli da se u ovom periodu u gradu paralelno odvija toliko programa da naš vašar više nije bio konkurentan i značajno je smanjen i broj posetilaca. Zato smo njegovo održavanje premestili na početak decembra i nazvali smo ga Adventski vašar."

Kanjiža
vašar
advent

Najnovije

12:51

Omladinski kamp u Senti

U Senti je u izvanrednoj atmosferi realizovan od strane senćanskog Istorijskog arhiva i Nacionalnog istorijskog spomen-parka u Opustaseru zajednički priređeni kamp namenjen mađarskim i vojvođanskim srednjoškolcima.
18:09, Frissítve: 19:56

TSC brusi formu pred početak sezone

Fudbaleri iz Bačke Topole su do sada bili na pripremama u Sloveniji, gde su odigrali nekoliko utakmica. U ekipi su i dalje velika očekivanja, njihov cilj je da sledeće sezone prvenstvo završe na trećem mestu.

Najčitanije

Svetski poznati lanac robnih kuća u Senti

Građevinski radovi su u punom jeku u Senti, na mestu nekadašnje autobuske stanice, gde jedan od najpoznatijih svetskih lanaca robnih kuća otvara svoj novi tržni centar.

Jutros pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Jake policijske snage i hitna pomoć su izašle na lice mesta. Kako Panon RTV nezvanično saznaje, došlo je do međusobnog obračuna migranata, više osoba je povređeno. Naš članak se stalno ažurira!