Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

U Kanjiži spremno dočekuju eventualne snežne padavine

2020.12.29
13:47
Forrás
Pannon RTV
Na teritoriji opštine Kanjiža, od snega treba očistiti blizu 150 kilometara puteva.
Pannon RTV

Lokalno Javno preduzeće za komunalne usluge „Komunalac", kao preduzeće za upravljanje putevima, izradilo je akcioni plan za zimsku službu. Eventualne poslove će i ove godine odrađivati zaposleni u preduzeću „Potiski Vodovod" iz Horgoša, sa četiri vozila. Na taj način je u opštini pokriveno blizu 150 kilometara putne mreže.

Pannon RTV

Arpad Juhas, stručni saradnik, Javno preduzeće za komunalne usluge „Komunalac", Kanjiža: „Zimska služba traje od 1. novembra do 1. aprila sledeće godine. Za ovu zimsku sezonu obezbeđeno je 176 tona soli. Treba znati daprilikom jedne akcije posipamo oko 25-30 tona soli, to zavisi od vremenskih prilika."

Kanjiža
spremnost
padavine
sneg
čišćenje
putevi
Arpad Juhas
Javno preduzeće za komunalne usluge „Komunalac”

Slične vesti

Najnovije

11:47, Frissítve: 15:50

Predstavljanje maski mohačkih bušara u VM4K

Svi oni koji su u četvrtak uveče posetili klupske prostorije Vojvođanskog mađarskog obrazovnog, kulturnog i istraživačkog centra (VM4K) u Subotici su mogli da saznaju više o trikovima rezbarenja maski bušara i njihovoj istorijskoj povorci.
16:01, Frissítve: 17:03

Uspešnih preduzetnika ima i u malim naseljima

Investicija u firmi „MetalCorp“ u Staroj Moravici, realizovana u okviru podrške Fondacije Prosperitati za srednja i velika preduzeća od izuzetnog značaja, predata je na upotrebu. Preduzeće je 2017. i 2019. godine uspešno konkurisalo kod Fondacije.

Najčitanije