Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

U Kanjiži spremno dočekuju eventualne snežne padavine

2020.12.29
13:47
Forrás
Pannon RTV
Na teritoriji opštine Kanjiža, od snega treba očistiti blizu 150 kilometara puteva.
Pannon RTV

Lokalno Javno preduzeće za komunalne usluge „Komunalac", kao preduzeće za upravljanje putevima, izradilo je akcioni plan za zimsku službu. Eventualne poslove će i ove godine odrađivati zaposleni u preduzeću „Potiski Vodovod" iz Horgoša, sa četiri vozila. Na taj način je u opštini pokriveno blizu 150 kilometara putne mreže.

Pannon RTV

Arpad Juhas, stručni saradnik, Javno preduzeće za komunalne usluge „Komunalac", Kanjiža: „Zimska služba traje od 1. novembra do 1. aprila sledeće godine. Za ovu zimsku sezonu obezbeđeno je 176 tona soli. Treba znati daprilikom jedne akcije posipamo oko 25-30 tona soli, to zavisi od vremenskih prilika."

Kanjiža
spremnost
padavine
sneg
čišćenje
putevi
Arpad Juhas
Javno preduzeće za komunalne usluge „Komunalac”

Najnovije

15:08, Frissítve: 16:23

Situacija sa migrantima i dalje nepromenjena

Šuma na periferiji Subotice, na Makovoj sedmici u blizini granice sa Mađarskom, i dalje je puna migranata. Meštani se više ni ne usuđuju da odu do nekada popularnog mesta za izlet, koje se prostire na velikoj površini.

Najčitanije

Nova pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Ponovo se desila pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici kod Subotice. I ovaj put su avganistanski trgovci ljudima otvorili vatru - rekli su našem novinaru na licu mesta ilegalni migranti koji su u grupi pobegli iz šume.