Ugrás a tartalomra
Panon RTV

U Kanjiži u petak počinje kupališna sezona

2021.06.08
13:47
2021.06.08
16:46
Forrás
Panon RTV
Bazeni će raditi svakog dana, izuzev ponedeljkom, u vremenu od 10 do 19 časova.

Kupališna sezona u Kanjiži počinje 11. juna. Popularni bazeni na obali Tise otvoriće svoje kapije u petak, i tokom sezone radiće svakog dana, izuzev ponedeljkom, u vremenu od 10 do 19 časova. U toku su radovi na održavanju bazena i njegove okoline, poput čišćenja bazena i sređivanja zelenih površina.

U planu je da se i ove godine organizuje škola plivanja za najmlađe. Ulazak na bazene besplatno je za mlađe od tri godine, deca od tri do šest godina plaćaju 80 dinara, a za starije od šest godina dnevna ulaznica iznosi 160 dinara.

Panon RTV

„Ono što je još veoma bitno, i na šta želim da skrenem pažnju posetiocima, da poštuju mere predostrožnosti, da na ulasku pročitaju kućni red. Postoji mogućnost i za postavljanje jednog punkta za dezinfekciju, te pozivamo i da to koriste. Što se bazena još tiče jeste da će na bezbednost plivača paziti i spasioci" kaže Ervin Palfi, direktor Javnog komunalnog preduzeća „Komunalac".

kupalište
Kanjiža
štrand
sezona

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

U sudaru u Kanjiži izgoreo automobil

Saobraćajna nezgoda dogodila se danas prepodne u Kanjiži. Jedno vozilo je zahvatio požar, a drugo je sletelo u jarak. Za sada nema informacija o povređenima.