Ugrás a tartalomra
Youtube screenshot

U Kečkemetu danas se okuplja najveći rok bend Mađarske

2019-09-07
18:16
Forrás
MTI
Više od 500 muzičara sviraće na dvočasovnom koncertu u okviru Kečkemet Rok 2019. programa u Rekreativnom centru "Benko Zoltan".

Mađarski MTI prenosi da na najveći mađarski flešmob rok muzike stižu muzičari iz svih delova zemlje i inostranstva. Ukupno 12 hitova mađarske i svetske rok muzike izvešće 80 pevača, 90 basista, 100 bubnjara i 250 gitarista. Da bi se oni čuli postavljeno je 50 zvučnika, 100 mikrofona i oko tri kilomtra mikrofonskih kablova.

Organizatori su za program odabrali numere koje svi mogu lako da odsviraju i otpevaju. Tako će se čuti pesme „Kvina" , mađarske grupe LGT, Džoan Det, „Metalike" Leni Kravica, „Nirvane."

Kečkemet
rok bend
Mađarska

Slične vesti

Najnovije

20:19

Fudbalsko ludilo u Mužlji

U Fudbalskom klubu "Lehel" u ovom banatskom selu, treninzi sa najmlađima počeli su pre pola godine, a broj dece koja igraju fudbal se već popeo na sto. Među njima je i dosta devojčica.

Najčitanije

Prelo – u Bajši oživeli stare običaje

U Bajši su prikazani običaji zimskih poseta. Manifestacija pod nazivom Prelo, održana je u ovom bačkom selu po petnaesti put. Prelo oživljava stare običaje u selu.

Požar na Kvantaškoj pijaci

Na osnovu informacija kojima raspolažemo, rano posle podne zapalilo se smeće na prostoru Kvantaške pijace u Subotici.

Nastavlja se prolećno vreme

Padavine se na našem prostoru očekuju tek u prvoj polovini sledeće nedelje, navodi se u prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda.