Ugrás a tartalomra
Pixabay/geralt

U Mađarskoj 531 novozaraženi, a šest pacijenata je preminulo

2021.09.24
10:19
Forrás
MTI
Preminulo je šest pacijenata, a kod još 531 mađarskih državljana dijagnostifikovana je zaraza korona virusom, objavljeno je na sajtu koronavirus.gov.hu.

Istaknuto je da je do sada u Mađarskoj vakcinisano 5.873.523 ljudi, od kojih je 5.615.273 lica primilo drugu dozu, a 691.000 već je primila treću dozu vakcine.

Na vladinom portalu je navedeno da se broj utvrđenih zaraženih u Mađarskoj povećao na 820.078 lica. Broj smrtnih slučajeva se popeo na 30.151, a broj onih koji su se oporavili povećao na 781.794.

Broj aktivnih infekcija je 8.133. U bolnici se na lečenju nalazi 438 pacijenata zaraženih korona virusom, od kojih je 54 na respiratoru.

U službenoj kućnoj izolaciji se nalazi 5.839 ljudi, broj uzetih uzoraka je 6.858.523.

Mađarska
koronavirus

Najnovije

Najčitanije

Viktor Orban u Subotici jeo burek iz „Lipe"

Mađarski premijer, nakon što je učestvovao na polaganju kamena temeljca železničke pruge između Segedina i Subotice, i prijemu koji je organizovan nakon toga, sam je zatražio da odu na burek.

Da li može jedna fotografija?

Da li može jedna fotografija? – pod ovim naslovom Viktor Orban podelio je na društvenim mrežama video o poseti Subotici.

Ribokradice, čuvajte se!

Šest brodova i šest terenskih vozila stiglo je u novosadsku ribočuvarsku služba pri JP „Vode Vojvodine" . Danas u podne porinuti su brodovi.

Aleksandar Vučić: „Ko sme, taj pobeđuje!"

„Ko sme, taj pobeđuje!" - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na mađarskom jeziku u Horgošu. Ovom rečenicom opisao je politiku mađarskog premijera Viktora Orbana prema Srbiji.

Vučić: Subotica se dinamično razvija

Predsednik Srbije je poručio: Građani Subotice mogu da se osećaju u privilegovanom položaju, jer je grad jedno od onih mesta gde se ulaže najviše novca.